2012. január 28., szombat

A Sárkány Évének első agymenése

Mióta megérkeztem Jejuról, egyből folytatnom kellett, amit abbahagytam az ünnepek előtt. Szerencsére jól haladok, de még sok a meló. Történtek dolgok, kicsit ideges, feszült időszak volt, de már megnyugodtam. Februárban lesz egy vízum- procedúra. Lejárt a két év, meg kell hosszabbítanom a vízumomat. Még mázli, hogy kinn lehet.
Mikor augusztusban visszajöttem, nem hittem, hogy így fog haladni az idő, és már majdnem február van :). Minakshival a minap beszéltünk erről. Ő most fog végezni Masteron, ha minden jól megy. Azaz nyáron. El sem tudom hinni, hogy letelt a két év, és most már vízumot kell megint intéznem...
Néha visszatekerem az elmúlt-több, mint két év eseményeit. Két éve ilyenkor már vártam az első hazautam, már repjegyem is volt. A régi szép idők...
Tegnap sétáltam egy nagyot, Moranig. Van a reptéri busz megállójához közel egy mindenes bolt, ahol ajándékokat, illetve hasznos dolgokat lehet kapni. Vettem zöldteás lattét, ami a kedvenceim közé tartozik. Eddig még nem láttam sehol, nagyon örültem neki. Néha megéri lesétálni Moranig, ha úgy adódik.
Vicces, hogy múlt héten hús nélkül kértem a bibimpapot, a srácok azt hitték, vegós leszek!!! XD Elmagyaráztam, nem igaz, de a bibimpapot nem szeretem hússal.

Eurovííziós fejlemény: Első elődöntőn a jobb dalok jutottak tovább!! Örültem, hogy a Compact Disco dala jó értékelést kapott, mivel az egy színvonalas szám. Szerintem lesz esély, hogy továbbjusson. A következő forduló február 4én lesz, a Monsoon és Kiss Gina remélem, bejutnak, mivel az ő daluk még ígéretes! A szülinapomat követő napon fogják hozni a végleges döntést, remélem, a legjobbat fogják küldeni!!!! Még tart a Való Világ-láz, még röhögök jókat az egynyári celebek botrányain, de igazán az Eurovízió miatt izgulok!!! :)

Jövő héten lesz már valami kirándulás, még nem döntöttem el Taebaksanra megyek-e Mr. Kimékkel, vagy egy másik télfesztiválra Warrennel. Az előbbin már voltam, viszont több ismerős, illetve olyan ember jön, akiket nagyon kedvelek. Majd meglátjuk, melyikhez lesz kedvem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése