2012. január 2., hétfő

Ma délután havazott. Vietnámi osztálytársaim nagyon élvezték:)

Én is.
Most monták nekem, hogyha tudunk örülni a hónak, az azt bizonyítja, hogy még mindig fiatalok vagyunk. Van benne valami. Esne kicsit több hó télen, és kevesebb eső nyáron. Jobban örülnék neki...

2 megjegyzés:

  1. Az idei évben most először jutottam hozzá, hogy ránézzek a blogodra...csodálkozva láttam, hogy nem kaptál több száz BÚÉK üzenetet, pedig megérdemelnéd. Biztos vagyok benne, hogy velem együtt rengetegen olvassák élvezettel, mert a kedves, okos, pozitív egyéniséged abszolút "átjön". Igy utólag kívánok Neked sikeres és boldog újévet! (plusz kitartást, szorgalmat, jókedvet életed nagy kalandjához, de az az érzésem ezekből van tartalékod).
    Minden jót ... és gratulálok a szüleidnek.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Tulajdonképpen ismerőseim kérésére kezdtem írni, és számoltam a Korea iránt érdeklődő emberekkel is, mint olvasóim. Vannak azért. Sajnos én nem tudok annyira a sokak által érdekelt k-pop-ról írni, mivel zenei ízlésem nem változott azzal, hogy kijöttem (rock, népzene, vagy kettő együtt). Ennek ellenére próbálom jól érezni magam. A családom, otthoni barátok miatt kicsit nehéz. Emellett s kulturális különbségek is okoznak rossz pillanatokat. De nem bántam meg, egyáltalán nem.

    VálaszTörlés