2012. január 24., kedd

Kráterek

A lovaglás után egy kisebb kráterhez mentünk, ahonnan szép kilátás nyílt a környékre. Csöpögött az eső továbbra is, de tiszta volt a levegő. Néhol kicsit meredek szakaszon kellett felkapaszkodni. Jól kiépítették ezt a részt, körbe lehetett sétálni a mélyedést. Kiváló kilátás nyílt a híres Ilchul-bong-ra, ahová szintén mentünk aznap.Ezt a pici krátert sajnáltam, hogy nem másztuk meg.Persze a hülyeség itt is megy XDEzután Ilchul-bong-hoz mentünk, amiről tudni kell, UNESCO. Hát igen, a nagyfaterok megunhatatlanok! :)Bár Ilchul-bongot tavaly is láttam, kedves élmény volt, idén is élveztem. Itt kezdett meleg lenni, le kellett vennem a pulcsim hegymászás közben. Gyorsabban felértem, mint tavaly, azaz könnyebben. Újabb gyöngyszem a kutyadivatot illetően XD.Végezetül a tavaly februárban is bemutatott lávabarlangba mentünk. Most erről nem mesélek- Már kezdtem fáradni, Warren még Lovelandba is vinni akart minket, de lebeszéltük, mivel fáradtak voltunk, kialvatlanok, és már besötétedett. Egy koreai büfés kajáldában ettünk este.A kimcsijük egész jó volt. Fagylaltot is ettünk. Gond egy szál sem XD.
Kaméleák nagy vidáman nyíltak:)
Háát, a szállás.... Elég ronda turistaszállóban aludtunk, szobák sem voltak épp a legjobbak. Az volt a baj, hogy nem volt külön villanykapcsoló a fürdőszobához és a szobához. Ha bedugtuk a kulcson lévő fityegőt a rekeszbe, akkor volt villany... De lekapcsolni nem lehetett... Nem lett volna baj, csak ha az embert elkapja éjek idején a szükség, akkor sötétben kell tapogatóznia...
Este nyolckor már ágyba bújtunk-azaz ledőltünk az ondolra... Valamikor tíz után megszólalt a tűzriadó. Nem sokkoltam be annyira, mint a decemberi koleszos tűzriadó esetén, de azért nem örültem neki. Ezt leszámítva egész jól aludtam, majdnem 12 órát :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése