2011. augusztus 15., hétfő

Végre...

Végre az alváshoz kezd hasonlítani az, amit éjjel csináltam. De kétszer felébredtem, annyira fülledtnek éreztem a szobát, hogy légkondit benyomtam. Első két éjjel hajnali 4 körül aludtam el, és reggel fél 9ig... Most már alakul:). Csak az éghajlatra való átállás macera. De sebaj, már csak pár hét :).
A koleszt is lerendeztem (változott a kolidíj és odaadtam a különbözetet). Már olyan félelmeim voltak, baj lesz belőle, de simán ment. Az igazgató emlékezett rá, és kiszámolta mennyit kell még adnom, egyből odaadtam neki.
A felvevendő tantárgyaimról hamarosan meginterjúvolom a főnökömet. A második félév óta ez megy: kértdeztük, mindig azt mondta: most a kutatásra kell koncentrálnotok, egy tárgy elég. Aztán talált még egy dolgot, ami hasznos lehet-"vegyétek fel" :))). Bár a múlt félévi egyik kurzussal nagyon melléfogott! Nem baj, a krediteim nagy része megvan, nem kell sok:).
Az érkezést kísérő sokk elmúlt, honvágy sincsen. Ősszel nem is nagyon várható, max chuseok-kor. (most szeptember elején lesz, holdnaptárat követi, mint a legtöbb ázsiai ünnep).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése