2011. május 13., péntek

KWU vs Sziget fesztivál

Szerdán, csütörtökön, pénteken egyetemi napok voltak, először durci voltam, mikor a kolesz elé a sportpályára színpadot szereltek. Tavaly is tanúja voltam az egyetemi napoknak, de akkor a kolesz környékét kikerülték (sportpálya elvarázsolt királyfiai hangosabbak voltak, mint a buli zajai. ) De mit csinál a valamire való kollégista, ha koncert van a lakhelye előtt? Bulizik egy jót :D! Én is ezt tettem, a körülöttem lévő koreai fiataloknak tetszett, hogy tök lelkes vagyok, éneklem a számomra ismeretlen szöveget. Tényleg élveztem most, hiszen a szabadtéri koncerteket, ha nem is volt benne részem. mindig is bírtam. De a koleszra való tekintettel szigorúan őrizték az utat. És éjfélig tartott, de félálomban még hallottam a zajokat, amik reggelig eltartottak. Bármennyire is tömegfóbiás vagyok, most bejött, jól éreztem magam. A reggeli futás kicsit Sziget-fíling volt, miközben kerültem a szemetet, a részeg egyetemistákat, és azok melléktermékeit (ok, az utolsó két állítás nem igaz :D, de szemét volt dögivel).Bolhapiacot is rendeztek, a gyerekkori hiedelmemmel ellentétben nem őket árulják :D: (Imádom az Óriás Mikróbákat :D)
Hanem ezeket:D.

Egész jó cuccokat lehet kapni, a diákok högytagjai örömmel válogattak. Persze fiúk is nézelődtek, de főleg lányos cuccokat lehetett venni. De egy jó kis farmerszoknyát két dollárért találtam :)))) Ok, a képen nem abban vagyok :D.


A koncert és a színpad este, jó fotókat nem tudok csinálni ilyenkor:S
A kolesz éjfél körül-kicsit hasonlított az este 9 körüli állapotára :D.
Sziget-fíling reggel-csak a sportpályáról csináltam, a sojus-sörös üvegeket a campus további részén majd jövőre lekapom! :D De itt is látszanak a védőparavánok-a kolesz miatt jobban őrizték a területet.

Sátras standok is voltak, ahol diákok sütögethettek, ettek, zenét hallgattak, piáltak, reggelente sojus-sörös palackok tömkelege várt kidobásra. Gyorskaját is árultak, utolsó nap engedtem a "rossz" énemnek, megettem egy koreai hotdogot :D, amiről meséltem. Ha egy kicsit kevésbé lennék feszült, biztos jobban élveztem volna, mindegy, most sem maradtam ki a lényegből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése