2011. május 10., kedd

Eurovízió!

És igen, Magyarország bejutott az Eurovízió döntőjébe! :D Ennek most nagyon örülök, mivel reméltem. Tavaly nem indultunk, 2008 és 2009ben csúnyán elvéreztünk. 2007ben volt utoljára sikerünk Rúzsa Magdival. Szóval a szombatban őszintén reménykedem.
Két dolog hiányzik a teljes boldogsághoz: Egyik:Álljon már el az eső, mennyit bír ez esni! A másik, hogy nézzék már át, és helyezzék üzembe a laborgépemet! Tegnap befuccsolt, és elegem van!
Szóval az Eurovízió most jó kedvre hangolt. Akiket sajnálok: Törökország kiesett, pedig idén is jó számot vitt, ok kétszer rockot tuti uncsinak találtak. Ezen kívül Lengyelországot meg kicsit Albániát is döntőbe vártam volna. Finnország dala idén olyan semmilyen volt, mégis bejutott. Görögország sem tetszett, ő is. Gyanítom, hogy gyakran a jó pasikat nézik :S. Szerbia is sokkal jobb volt tavaly. Akikérrt szurkolok holnap: Fehéroroszország,Észtország, Dánia.
Gratula Wolf Katinak, remélem, benn lesz az első 5ben! :D.
Miért álmodom manapság gyakran, hogy útra kész vagyok? Egyszer totál kiegyensúlyozott és felszabadult, a koleszban pakolok, máskor őrült rohanás, és hol a laptopomért kell visszarohanni a metróból, hol pedig Incheonban veszem észre, hogy nincs nálam az útelvelem/repjegyem. Változó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése