2011. október 12., szerda

Megvilágosodás

Azt hiszem rájöttem, mi okozta a bőrkabátom-és egyik télicipőm vesztét. Nehéz szívvel kidobtam őket, értetlenül álltam a szitu előtt. De egyik reggelen egy ok után kutakodtam a szekrényemben, és egy felborult páraelszívó dobozzal kerültem szembe! Te jó ég, ledöbbentem. Úgy emlékeztem, a vízelszívó dobozokat kidobtam, miután elmúlt a monszun. De ezekszerint nem... Abban volt valami mosóporos vegyszer, az irritálhatta a bőrt. Egy vegyszeres tócsát kellett kitörölnöm a szekrényemből, és ennek a helyét pár napig még törölni fogom. Más cuccomnak szerencsére nem esett baja. De kezembe akadt egy régebbi fürdőköpeny, amire nem emlékeztem, hogy elhoztam volna, ami "felitta" a vegyszeres vizet (legtöbb cuccom "kifele" állt, és nem érte ez a víz), amit ki is mostam. Csak hogy lehettem olyan "okos", hogy benn felejtettem. Persze, csak hallomsból tudtam erőla dobozkáról, és vettem ilyent, mikor hazamentem. Legközelebb nem veszek ilyen vegyszereset. A szekrényembe, ruhák mellé legalábbis nem. Viszont egyszer a boltban láttam faszenes változatot is. Ki fogom próbálni, jövő nyáron, ha hazalátogatok.
Új PC-m lett a laborban, mivel a régi megint tropára ment. Elég véres volt a torka, már régóta. Nem tudom, értetlenül álltam előtte, hogy mindig lefagyott, naponta megjelent a kék képernyő, hibaüzettel. Szóval az új kütyüről: Ashok lelépett, és a neki adott PC gazdátlan maradt. Kérdezték, kell-e nekem, bár koreai Windows van rajta. Elfogadtam. Próbálok vele barátkozni, bár jelenleg főleg a kísérletek kötnek le. Már rajta van minden, ami kell, de a mikrofonom és a nyomtató beállításához segítség kell majd. De nagyon nem értem, mi gond lett a régi géppel. Főnököm tiltja, hogy játékprogramokat, filmeket töltsünk le, amit meg is értek. De hogy a youtube-t ne használjuk... Az már gáz, hiszen mindenki onnan hallgat zenét!!! Ha valaki felrója nekem, hogy az én hibám, megmondom, hogy nem érzem magam hibásnak ebben! Kicsit elegem van abból, hogy mindig én húzom a rövidet... (tavasszel történt hasonló dolog, de ebbe most nem megyek bele, mert ha belegondolok, akkor elkap a düh.)
Ashokról annyit, hogy elment, egy héttel az érezése után. Ezt nem fejtem ki részletesen. De állítólag hazudott, hazugságra hivtkozva ment el, és mindenkit váratlanul érintett ez. Azt nem értem, hogy akkor miért jött ki, ha tudta, le fog lépni? Ezt nem értem. Ezzel becsapta az egész labort...
Hogy egy kellemessel zárjam írásaimat: Koli irodájába egy nagyon aranyos nő jött, aki angolul is jól tud. Nemzetközi diákoknak újra ki kellett tölteni az adatlapokat. Tegnap reggel elintéztem, és nagyon segítőkész, barátságos volt. Eddig sem volt semmi bajom a koleszban senkivel, legyen szó diákról, vagy épp dolgozóról. Legyen így ezután is! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése