2011. június 7., kedd

A koleszba járt a nyári mikulás!

Már nagyon izgulok a vizsgák miatt, legalábbis a pénteki maitt. A hétvői nem lesz annyira gond. Hazatérve az asztalomon egy lila csomag fogadott. A tartalma az alábbi volt: Egy fémdobozos szőlőlé, egy kisebb tábla csoki, pár szem cukor (szőlős és karamellás), egy toll, illetve egy cuki fogmosókészlet, fogkrémmel és fogkefével. Ez volt most a kolesz szerencsekívánó csomagja.
A fogmosókészlet, a webkamerán keresztül :))))
Ilyen gazdag még nem volt a Mikulás, gondoltam. Ráadásul nyári Mikulás :D!Ez a dolog nekem nem volt újdonság, ugyanis az év véges vizsgaidőszakok előtt mindig volt. Emlékszem, tavaly hogy meglepődtem, amikor némi csokit (plusz dobozos kávét) találtam az asztalomon, amire rá volt írva (szobatársaim mondták), hogy szerezzél jó sok A+-t :))). Télen is megtörtént ugyanez. Még most is megőriztem a csokipapírokat ezzel az üzenettel. Imádom a koleszt, ilyenkor tényleg, most megbocsájtottam, hogy előző félévben drágították a hathavit :))). Majd teszek fel a cuccról képet, amint kamerám nálam lesz, vagy a mobilomhoz tudok venni USB csatlakozót, ugyanis olyan nincs (és ha addig nem eszem belőle). Bár ezt úgysem olvassák, de akkor is köszönet az igazgatónak, és a kolesz további dolgozójának ezért a kellemes meglepetésért! Bearanyozták vele az estémet :))).Amúgy félálomban voltam, mikor a szobatársam valami rovar miatt sikított, nem tudom, mi lehetett, mert mire magamhoz tértem, agyoncsapta :D. Nem ítélem el, ha pl. béka vagy kígyó kerülne a szobába, attól én is besokallnék!Hát, nagyon izgulok a pénteki vizsgám miatt, de remélem, rendesek lesznek a tanárok, és nem szívatnak meg. Még két nap kemény tanulás, de légyszi, tegyétek már föl a többi óra anyagát a netreeee!!! Aztán jönnek a további dolgok, amik miatt nem fogok uncsizni :D! Alig várom a nagy utazást!!! :))).
De először szeretném ezt a szörnyű vizsgát a hátam mögött tudni!!! Aztán bármi jöhet!

De mégis fölteszek egy képet, ez még nem a mikuláscsomag, hanem egyik jó fej tanártól kaptunk egy bödön Cold Stone fagyit! De cuki gesztus :D. Amúgy vegyes fagylalt, egyik része mentás csokidarabokkal, másik fele meg gyümölcsös túróra emlékeztető ízű. Nekem bejött :).
Ezért a képért sztem le fognak fejezni, hahahahahahaha!

2 megjegyzés: