2011. június 14., kedd

Egy hónap

Egy hónap múlva ilyenkor már az Európa felé tartó gépen fogok ülni :)! Nem tudom pontosan, hogy még Pekingben fogok-e várni, vagy már újra a levegőben leszek-e.
Emlékszem az előző két hazaútam előtti napokra: Első alkalommal épp holdújév volt, amit nem tudtam, mégis kifogtam. Az ünnepi közös nagy evésre, majd a következő napon a majdnem üres koleszban és campuson való lógásra. A második alkalommal a túlzott lelkesedésre, amikor laborból indultam el. Már két hónappal előtte be voltam sózva. Most kevésbé, de azért hazudnék, ha azt mondanám: nem vagyok izgatott. De remélem, nem akarok ellenállni a fizika törvényeinek, és égben maradni örökké :D. Ami egyszer feljut, annak le is kell jönnie, hehehehehehehehe! Emlékszem egyik álmomra, mikor a röpcsi leszállt a felhők között, mi meg kiszálltunk, és túráztunk. Szép álom volt, a sok rossz álom mellett. Mert mostanság sokszor álmodom rosszakat, pedig este ritkán szoktam enni...
Orr-és fogszívós útitársak kíméljenek :D!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó utat kívánok, és élvezd ki az itthon létedet :)

    VálaszTörlés
  2. Kösziiii!! Már nagyon várom,mivel lassan egy éve nem láttam szép hazámat :D! Még legalább másfél évem lesz a világ túlfelén, remélem, aztán majd kiderül. :)))

    VálaszTörlés