2011. január 23., vasárnap

Téli nyugalom ...

Pár fotó, hóesés előtt, alatt...
Félénk kutyus, inkább behúzódik a melegre. Bobinál is félénkebb, menekült a simogatás elől. De annyira tündéri, ahogyan néz, nem? Imádom a kutyákat máig is. Látszik, hogy szeretik, hisz egy gondozott, formás eb. Hiányoznak a már örök vadászmezőkre távozott kutyusaim.

Ismerkedni próbálunk, de nem ment :(. A képen szereplő sráccal amúgy szomszédok vagyunk:). Ugyanis Kristy Romániából jött. De a mostani sétán Európa elég szép számmal képvislete magát:). 5 fő a 11-12 ből: Kristy, két lengyel haverja, egy francia csaj és jómagam:). Ilyen sem volt még!

A társával:) Aki pattogósabb volt, csaholt.
Jégcsapok, befagyott patak. Alszik a természet. Készül a tavaszra. Talán hamarosan jön az is. Néha jó lenne téli álmot aludni. Sokkal pihentebb, frissebb lenne az ember. De nem vagyuk se medvék, se sünik, se moromoták. Talán jobb is. Hisz a télnek is megvan az a szépsége. A medvék sem aludnak állandóan, hahahahahahaha. De mindegy, egy csomó szépségről lemeradnánk, ha lehetne téli álom :D!

Alszik a természet, de nem is baj, hogy mi nem!! :D Annyira szép hósesés volt most!!
Ezek itt kollégáim remekművei :))))! Amint a hóban bolondoztak :). Enegem is telibe talált ma egy-két hógolyó, barátaim keze nyomán. De sebaj, a télben ez is szép!

Annyira szép, még nem indult be a tavaszvárás génje - szakmai ártalom... - majd februárban! A buddhista szerzetesek (szerzetesnő -jelen esetben) tündériek! Ingyenkajával látják el a jónépet. Harry ugyanis szervezett egy laza sétát a gazdagnegyedbe, és betévedünk a modern templomba. Képek még hamarosan, most nem vettem elő annyit a gépet. A havazás miatt, főleg...
Pár beígért fotó- Köszönet, Harrynek, én, mint fotós ma szabadnapot vettem ki a hó miatt :)))

Ufós ház, hehehehehe
Havazik, hurrá!!! Ok, most nem annyira hurrá, de azért nem rossz...

A templom előtt:
Na és a tündéri buddhista szerzetes-asszonyokkal, akik kitettek magukért, és szeretettel látták a "turistákat"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése