2011. január 16., vasárnap

A Super Junior -és némileg a divatról



Egy koreai popbanda, magyar blogokban gyakran emlegetik. 13 tagú, te jó ég :S. Állítólag a világ legnagyobb létszámú fiúbandája. Belehalgattam a zenéjükbe, nem rossz. Kissé van benne valami Michael Jackson fíling, a srácok mozgásában is. De az én ízlésemnek kicsit nyálas... A csajok többsége odavan érte :P Hogy "milyen édes pasik", meg egyebek.
Szerintem is elég helyes srácok, de kissé olyan uniszexek, mint általában a koreai fiatal fiúk nagy része.

Néha nem rossz ilyent hallgatni, de a fiúbandák nem az én műfajom. Maradok a Metallicánál és Iron Maiden-nél (őket láttam élőben is:) két éve a Szigeten ), AC/DC-nél meg egyebeknél :). Ok, azok is fiúbandák :P. Csak kamaszként sem szerettem, hogy azért rajongtak a Backstreet Boys-ért, meg egyebekért, mert olyan jó pasik... Nekem túl közhelyes az ilyen.
Amúgy Koreában a fiatal srácok többsége kissé lányos, a vékony alkatával. A hosszúkás haj nekem fiúban mindig tetszett, ezzel nincs baj, inkább aranyosak vele. De amivek gond van, hogy néha olyan nőies ruhákat fel tudnak venni :S. Pl. rózsaszínt, az tökre nem fiús szín. (Egyszer főnököm is bejött rózsaszín ingben, amit nehezen álltam meg nevetés nélkül...) Vagy csőfarmert, ami szerintem szintén lányos . Csajokon viszont hosszú felsővel dögös. De pasikon, na nemá... Meg attól is kiráz a hideg, ha nyáron kivágottabb tapadós felsővel veszik fel srácok... Meg hegyes orrú cipő, na ne! Szóval kissé uniszexnek érzem őket.
A lányonak való divattal viszont nincs baj. :), nagyon szépek a cuccok, bár sok a műszál, nagy bánatom... Én a cuccaimat magasságom miatt Itaewonon szoktam venni, mivel nemzetközi negyed, és nagy eséllyel van megfelelő méret (hossz elsősorban). Ugyanis relatíve magas vagyok, ez a fő probléma, hogy legtöbb cucc rövid. Főleg télen, de nyáron azért könnyebb dolgom van, akkor találok magamnak szép dolgokat! (Azért örülök, hogy a "medium size" azaz normál méretű cuccokat adják a kezembe az eladók, ha ruhát akarok venni :) ) Csak a csajok előszeretettel hordanak holdjárókat (csótánytaposókat, kinek mi:) ) -azaz magas sarkú cipőket. Alacsony sarkú lábbelik is vannak. Csak nekem 40es lábam van. Ami Európában, egy magas lány esetén nem nagy, mivel a hasonló magasság-és alkatbeli ismerőseimnek is akkora. De itt Koreában kb. a 36os láb a normális egy csajnál...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése