2011. január 22., szombat

Taebaksan és a hóművészet :)

Reggel korán kellett indulnom. A hó szállingózott -esett! :). Bár a Bundang line az orrom előtt ment el, gyorsan jött az utánpótlás. Sőt, korábban értem ki, mint a megbeszélt, és egy csomó ismerőssel összefutottam. :) Sajnos pár dugó útközben kialakult, késve értünk oda, már nagyon zúgott a fülem, aztán a jegyvásárlással való vacakolás sem lelkesített föl.
Majd irány a hószobor-kiállítás, ahol megcsodáltuk a remekműveket, azaz előtte megettünk valami tésztás levest-bár nem szeretem, de a meleg kaja jól esett. Aztán sétáltunk kicsit a szobrok miatt. Állítólag a kiállítás meg egyéb dolgok leredukálódtak. Ugyanis Koreában a száj-és körömfájás járvány jelenleg terjed... esküszöm, gondolkodom rajta, hogy vegós leszek. De a húsfélék tuti ellenőrzöttek, nem?
Sojuman menőzik, heheheheh
Már ott vagyunk :) Véégre!

Ez mi akar lenni? Annyira szép!!!

A Sydney operaházat akarták lekoppintani itt :)
Végülis a Nyúl éve jön, nem?
Ez is nagyon szép volt :)

Ezt a Vénuszt férfi olvasóknak küldöm! Dögös csajszi!!!

A brekik is nagyon ott voltak!


Majd irány a hegycsúcs!!! A banda fele nem ment túrázni, inkább egy barlangot nézett meg. Tudom, én inkább túráztam, de sajnáltam, hogy kettő együtt nem lehet.
Nem volt olyan hideg, mint múltkor Hwacheonban, de azért Hawaiitól még messze volt. Tehát a várazokásnak nagyon nem tudtam örülni. De azért a havas erdő élvezetes volt, kb. így hóval a magyar erdők színvonala, de cramponnal simán teljesíthető.
Egy kis patak befagyva.
Fel!!! Harry és én- most a paparazzik fotózkodnak, (ok, mamarazzi az egyik :)))) :D!
Fel!!! Ericnek nagyon melege volt :D!

A fák csodásak!!! Egyik haverom szerint, mint a csontváz, de szerintem kell ez, hisz tudjuk, hamarosan jön a tavasz!


Már a hegycsúcs -annyira szép!!! Tényleg, hihetetlen!

Majd lefele menet, a srácok néha szánkóztak, mi meg nagyokat röhögtünk :D!
Még megcsodáltuk a hószobrokat lenn, voltak ilyen mélyedések, amiben pózolni lehetett:)


Aztán egy jégkunyhóba is benéztünk, néhányan kávéztak :).
És belülről. Én nem mertem leülni a jégpadra, megkockáztatni a megfázást...

Néhány hóremekmű még:

És még egy fotó: szerintem nagyon is undorítóak ezek a műfák, világító virágokkal... Nem értem, miért szeretik.

Elég jeges szél támadt fel, mikor a buszra vártunk, szerencsére volt védett váróterem, de azért ott sem volt hőség... De jött a tragacs, de a sors ezúttal kegyes volt hozzánk: dugó nem volt.
További képekhez egy link:
http://www.meetup.com/climbinginkorea/photos/1231725/?success=uploaded

A buszon fáradt voltam, aludtam is, majd valami kalóztámadásról szóló híreket nézünk meg.Nem is tudtam, hogy manapság is léteznek kalózok. Nekem a kalózokról az internetes kalózkodás, vagy a hangfelvétel sokszorozás-és árulás jutott eszembe, vagy hasonlók. Tudtam, egy tengeri kereskedelem veszélyes, a tenger kiszámíthatatlansága miatt. Sejtettem, hogy léteznek ott is gonoszok, de rablók, de még most is kalózoknak hívják őket?
A norebang miatt volt némi balhé, de végül rendeződött. Lényeg, nem mindenki örült neki... Én bár szeretem útközben, de ha nem mindenkinek tetszik, akkor nem akarok ezen konfliktusokat. Tudom, ez nem volt olyan nagy, mint Harbin. De attól még nagy élmény volt!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése