2012. május 9., szerda

Egyetemi napok-OMG

Most három napig egyetemi fesztivál. OMG azt jelenti: Oh My Gachon: Rózsaszín, fekete plakátokon hírdetik :).
Koncert, buli, berúgás (hehehe), miegymás. Lehet kapni nemzetközi(bb) kajákat is, a nagymenza előtti standokon. A külföldi pasik, aki gyrost és fagylaltot árulnak, nagyon is cukik! Majd próbálok róluk fotót csinálni, amint a fagylalttal provokálják magukat. Mosolyra hangolják az embert. Kiveszik a fagylaltmasszát egy hosszú kanállal, és azzal ijesztgetik a csajokat. Mindenesetre ettem olyan krumplit, amit tavaly Insadongon. Azt a spirál alakú sült krumplit, parmezánban megforgatva. Iszonyat jó, asszem még ilyent fogok enni! :) A sojuspalackokat sem fogom elfelejteni, becsszó!!! :)
Előljáróban ennyi...
 Van, aki nem nyugodott bele, hogy a sulit átnevezték, vagy valamit kifogásol. Láttam pár kampány-szerűséget már régebben is, akik azért küzdenek, ne nevezzék át a sulit. A "Gachon" és a fasiszta jelképek, no comment, de tényleg... Az angol felirat: "Diák vagyok, pénz vagyok".
 Sörösüvegek, szép látvány, nem??? :) :) Ha ott lesznek helyes gyrososfiúkat meg fogom örökíteni, becsszó!!! :)
Nincs szó arra, amivel ki tudnám fejezni, mennyire nem bírom ezt a fülledt időt...Kinn még klassz az idő, de  a zárt épületek kezdenek fülledtté válni. Téli ember vagyok, sajnos... A nyár egy szívás, mint mondtam. 
Viszont vettem kókuszdiót! Tökjó a kókuszlé :). Most agyalok rajta, hogy nyissam fel. Vagy vigyem haza, 3 hónapig csak kibírja, aztán otthon egy nagy kalapáccsal vagy fejszével felnyitjuk? Kiskoromban ittam már kókusztejet, akkor valahogy nem szerettem. Érdekes módon, most viszont nagyon jó volt. :) Egyúttal elnézést szeretnék kérni az indiaiaktól, hogy nem tudtam, hogy a kókusz náluk is megterem.
 Horror: Polip-mászárlás:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése