2014. április 8., kedd

Csak úgy

Szóval most, hogy hivatalosan is ki fognak  (sőt, már ki is neveztek, még várok a hivatalos papírokra), meg kell ünnepelni. Azt tervezem, hamarosan meghívom a labort kajálásra, de két emberrel külön is elmentünk enni ma.  Tipikus koreai ünneplés: nagykaja... Vagy pedig a "nagypia", de nálunk senki sem piás (Hála az égnek :) ). Részemről egy jó túra vagy épp egy futóverseny az igazi ünneplés :) :).

Emailezés
Én: Szóval mint beszéltük A-val (nem mondok neveket), a héten valamikor elmegyünk együtt kajálni. Holnap dél jó nektek?
A: Este jobb, mivel akkor már nem sietünk annyira.
Én: Azt akarod, hogy dagadtak legyünk? (esti nagykaja...)
A: Egyszer-egyszer az esti nagykajától nem lesz semmi baj. B amúgy is dagadt, tehát neki nem probléma. (amúgy nem is túlsúlyos az illető, normál alkatú, de A mindig azzal szekálja, kövér... hehehe).

Később, személyesen:
A: Kövér vagy még mindig!
B: Igen, kövér, de boldog!!!- Én meg ronggyá röhögtem magam rajtuk :) :).

Amúgy tanítok, sőt, hamarosan vizsgáztatni is fogok. Elég kemény meló készülni óráról-órára. A két órás előadás után mindig elmegy a hangom. Nem panaszkodom ellenére, hiszen ezt akartam csinálni, és alapjában véve élvezem. Tudom, még kezdő tanár vagyok, de még 1-2 szemeszter és bele fogok jönni :) :).  Ráadásul ezeket a dolgokat én évekkel ezelőtt magyarul tanultam, és most angolul kell tanítanom. De nem baj :).

Azt hiszem, a júliusi hazaút már körvonalazódik... Már nézem a repjegyeket, április végén meg fogom venni. Van pár dolog függőben... Pl. általában augusztusban szoktam hazamenni, de most lehet, korábbi lesz.  És az is lehet, hogy nem Magyarországra megyek elsőként... Ha majd lesz konkrétum- repjegyek, stb. akkor megmondom.

Szóval elvoltunk kajálni, mivel all you-can eat-ban ettünk, emiatt jól bekajáltunk. Ezek után pedig elsétáltunk Yatap-ról a campusra-egy jó 5km-re van, közben jókat nevettünk és az emésztési problémák is megszűntek. Azt hiszem, nagy kajálás után jó dolog egy jó kis séta :)

Amúgy mivel 15. lettem a hétvégi versenyen. nyertem valami helyi terméket. Még nem tudom, mit. Remélem, alma lesz. Youngju-ban almát (is) termelnek (legalábbis erre utalnak az almaszobrok a környéken :) :) ). Annak örülnék legjobban, bár ha más lesz sem fogok csalódni. Ha szeretem, megeszem, ha nem elajándékozom :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése