2011. április 24., vasárnap

Találkozás egy régi szerelemmel...

Mármint a Bukhansannal :D! Ősszel elég sokat túráztam itt, de télen más túrák miatt kimaradt. Mi mást lehetne csinálni húsvétkor, mint mászni egy nagyot a Buhansanban? Csodás idő volt, csak a csúcsokon nagy szél... Mivel Marknak, a szervezőnek szülinapja volt, emiatt csokiztunk is, de a közös vacsira már nem mentem (bár nem vagyok vegós, de a vegetáriánusokhoz hasonlóan nem).
Végre egy jó kis mászás volt, végre fizikailag kifáradtam eléggé :))). Virágoznak az azáleák, zöldül a természet. Mókust megint nem sikerült lefotóznom, pedig láttam :)).

Jó kis túra volt ez is, a cseresznyefa-virágzás utolsó napjai :)) Tulajdonképpen egyik legjobb húsvétom volt ez. Bár a tojásfestés-sonkaevés elmaradt, de nem is baj, a szép idő, az ismerősök, a sok nevetés kárpótoltak!

3 megjegyzés:

  1. Mennyivel jobb húsvéti program ez, mint az enyém!Én konkrétan két napja csak eszek.Sonka, csoki, tojás, sonka, csoki, tojás, megspékelve egy kis töltött káposztával.Hajaj!:))))
    Szép helyen jártatok!És végre egy normál méretű férfi a képeken!:)Arra az európai pofijú úriemberre gondolok, a legelső képen!;)
    A negyedi képen ott a háttérben micsoda túra felszerelés.Jól nyomják.

    VálaszTörlés
  2. Haj, micsoda hegyek, micsoda lila virágok.
    Az én ünnepem abból áll, hogy próbálom kikúrálni az eléggé titokzatos módon rámtámadt betegséget.

    VálaszTörlés
  3. A lila virágok azáleák, most mindenhol jelen vannak. :))). Sok amerikai él kinn Koreában, de európaiak is vannak, béár kisebbségben.
    Néha az ünnepek alatt hiányozni szokott a család, de egy jó kis túra ki tudja váltani, pl. egyik legjobb húsvétom volt ez a kicsit rendhagyó ünnep :))).

    VálaszTörlés