2011. április 12., kedd

Megint vizsgák és egyebek

Közeleg a vizsgaidőszak.... Nemááá! Tuti menni fog, de a hétvége nagy része megint laborfogság. Meg egyéb adminisztrációs dolgok, kísérlet, miegymás...
Tanulós kép, ezért megérdemeltem volna a dekapitációt :D!

Néhány fotó:
Ez a Seongnam szélén található Good Shepherd Church, aminek nemzetközi istentisztletére én is járok néha. Jó a társaság, és totál más a hangulata, mint amit egy konzervatív európai keresztény megszokott. Nem is vagyok az, bár nagyon fiatalosnak érződik a szertartás, ennek ellenére minden korosztály képviseli megát.
Ez a videó sokat elmond :D. Az elején az éneklések könnyűzenei koncert fílingje :D.



Barackvirág:))) Akárcsak otthon :))).

És magnóliafa:
És egy régi haver, Ramesh:). Osztálytársak voltunk, de februárban végzett, és egyelőre nem ment doktorizni az egyetemre, hanem Szöulban dolgozik. Amúgy a kezemben lévő virágot a templomban kaptam, minden külföldi kapott most, valami "beavatási szertatárás" miatt. Nincs "fű alatt" herceg, arról írnék :D! Amúgy mű, de valami gumiszerű anyagból készült.
Szóval káosz, néha túl sok, de remélem egyszer csak kitisztul az ég. Próbálok optimista lenni, hinni benne. Féleértés ne essék, nincsenek súlyos gondok, csak néhány nyitott kérdés. Csak annyira eltörpülnek, ha hallok egy súlyos betegségről, ha látom a japánokat jelenleg... Költői kérdés: Ilyenkor miért tűnik az ember egy elkényeztetett plázacicának (mármint pl. a japánok szemszögéből), aki azon nyavalyog, hogy letört az új műkörme?

4 megjegyzés:

  1. A plázacicákat hagyd csak ki, volt szerencsém egyhez - nyugi, te véletlenűl sem érezheted magad annak. Már csak az is, hogy a bevásárlóközpontokon kívül más is érdekel alkalmatlanná tesz a plázacicaságra.

    Tényleg olyanok, mint egy rockbanda.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon is, az istentisztelet eleji közös éneklés -könnyeűzeni koncert közti analógia arra jó, hogy megszeressék a fiatalokkal a kereszténységet. Sok idősebb ember van, de fiatalok is szép számmal :))).

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűűűek azok a fák...:)
    "fű alatt herceg":)))ez tetszik!:)
    Ha egyszer kedved lesz, írhatnál a koreai fiúkról, férfiakról egy kis beszámolót, milyenek, milyennek látod őket!:)

    VálaszTörlés
  4. Megpróbálom, bár van egy divat-beszámolóm valahol : Super Junior nevű koreai bandáról, ott van a fiúkról is talán. Amúgy sok jóképű pasi van kinn, de vannak, a legtöbb srác nagyon uniszex stílusú, elég csajos...

    VálaszTörlés