2014. február 13., csütörtök

Valentin napra...

Találtam egy király "nótát" erre az alkalomra. Egyetemista koromban meghaltam ezen a dalon... :) :). Klasszikus :) :) :).

 Most a csajok veszik a csokit az aktuális szerelmüknek.Már meséltem, miért olyan jelentős az egész "buli"... ("Nekem van pasim/csajom, neked meg nincs, beee!")
  A boltok kínálatának egy része.
 Művirágok... Délebbre már talán nyílnak a virágok, de itt csak a művirágokkal tudnak szolgálni a fiúk a párjuknak (ha nem a koreai hagyományokat követik). Esetleg fellelhetők igazi virágok is, bár ezt nem nagyon láttam most. Majd diplomaosztó napján, hamarosan :) :).
Amúgy pedig.... Ez olyan jó!!! ("Ne aggódj, ha nincs párod Valentin-napkor, mivel a legtöbb embernek nincs AIDS-e az AIDS világnapján"- ez komolyan bearanyozta  a napomat :) :) )
Most egyszerre érzem magam jól és rosszul. Egyszerre jönnek a jó és rossz események is. Szerencsére nincs nagy baj, és ez a lényeg. Részleteket majd írok, ha tisztázódtak a dolgok. Jó lenne most hazamenni pár napra. Azonban hiszek benne, hogy hamarosan minden rendben lesz.

PS: Az csillagánizsos zöldségleves nem csípősen egész jó kaja. Megint ettünk olyant, és most ízlett. Emellett tofut, gombát is (csillagánizs-dömping ismét). Megültük a magunk módján ma délután a holdújév első teliholdját. A menzán is ebédre a kedvenc kajám volt: dzsendzsngcsige, azzal a vörös babos meg mindenféle magos rizzsel és sült hallal. Földimogyorót is adtak "telihold"-megjegyzéssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése