2014. február 18., kedd

csak úgy...

Minden rendben lesz... Néha nehéz elhinni, főleg, ha az ember egy dilemmákkal, kérdésekkel teli időszakban van. Ezek a dilemmák néha olyanok, mint egy éjszakai túra a sűrű erdőben, amikor nehéz megtalálni a megfelelő turistautat.

Ezekben a percekben szüksége van a másik tanácsára, vagy legalább valakire, aki megérti őt. Vagy épp maga sem tudja, mit akar. Vannak ilyen pillanatok. Próbálok mosolyogni, örülni. Hiszen jó volt a tegnap előtti verseny. A túrákat is élveztem. De mostanában gyakran álmodom rosszakat. Értelmetlen, kusza álmokat látok, és mindig kiver a víz, ha felébredek. Napok óta nem alszom rendesen. Tudom, tilos aggódni/stresszelni olyan dolgok miatt, amiket nem tudunk kontrollálni (sokszor mondták nekem, többen is). De néha idegesít a tény, vagy épp a tudat, hogy ott vannak ezek a mumusok. Jobb szót nem tudok rá. Talán nem is kell keresnem. Inkább próbálom csinálni a dolgaimat, élvezni az élet szépségeit. És elhinni, amit ilyenkor nehéz. Hogy hamarosan rendeződnek a dolgok, és mindenre van megoldás, van középút, kiskapu vagy épp valami híd, ami segít abban, hogy az ember elérje, amit szeretne. Őszintén remélem.

2 megjegyzés:

  1. Nem tudok okosságot írni, magam is hasonlóképpen működöm. "Parancsra" nem megy a nem-aggódás, de azért az elmúlt 10 év során fejlődtemj egy kicsit ezen a téren.
    Ilyen nehéz helyzetekben jó a tudat, hogy semmi sem tart örökké. :) Egyszer csak minden problémát sikerül megoldani, csak időnként túl hosszú és kemény addig az út. Mindenesetre kívánom, bármi is nyomaszt, mihamarabb kijelenthesd: "túl vagyok rajta!"

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :). Én is próbálok hinni benne, hogy hamarosan rendeződnek a dolgok :). Amiben pedig még inkább bízom, hogy nem fogok rosszul dönteni :)

    VálaszTörlés