2013. július 8., hétfő

négy hét...

Négy hét múlva...
Négy hét múlva ilyenkor...
Négy hét múlva ilyenkor indulok...
Négy hét múlva ilyenkor indulok haza...
Négy hét múlva ilyenkor indulok haza Koreából...
Négy hét múlva ilyenkor indulok haza Koreából, moszkvai átszállással...
Négy hét múlva ilyenkor indulok haza Koreából, moszkvai átszállással, bécsi érkezéssel...
Négy hét múlva ilyenkor indulok haza Koreából, moszkvai átszállással, bécsi érkezéssel, és kb. ilyenkor fogunk felszállni.
Négy hét múlva ilyenkor indulok haza Koreából, moszkvai átszállással, bécsi érkezéssel, és kb. ilyenkor fogunk felszállni, ha minden jól megy.
 Négy hét múlva ilyenkor indulok haza Koreából, moszkvai átszállással, bécsi érkezéssel, és kb. ilyenkor fogunk felszállni, ha minden jól megy, és a röpcsinek nem lesz műszaki hibája.
 Négy hét múlva ilyenkor indulok haza Koreából, moszkvai átszállással, bécsi érkezéssel, és kb. ilyenkor fogunk felszállni, ha minden jól megy, és a röpcsinek nem lesz műszaki hibája, és nem lesz s**r idő...
 Négy hét múlva ilyenkor indulok haza Koreából, moszkvai átszállással, bécsi érkezéssel, és kb. ilyenkor fogunk felszállni, ha minden jól megy, és a röpcsinek nem lesz műszaki hibája, és nem lesz s**r idő, úgy, mint most.

Tudom, ezt nem szabad, de jó tudni! :) Nagyon-nagyon várom. Bakker, eltervezem, hogy az első napokban csak aludni fogok, aztán ez sosem fog sikerülni! Jujj... Viszont korábban fogok indulni, hogy jó helyem legyen a röpcsin! :)

Na és végre normális célbaérős  kép, amin nem vágok szenvedő, kínlódó fejet :). A meleg miatt nagyon húzós volt, de ki merem jelenteni: Eddig ez volt a legjobb futás, amin részt vettem! 
 Most is kaka idő van most, esik, fülledt, 90% a páratartalom. Aludni sem lehet rendesen. Ősszel teli szoktam lenni energiával, élvezem a feladatokat, teendőket. Most viszont annyira nehéz kimászni az ágyból. Nem vagyok egyedül, más is azt mondja, nem könnyű ebben az időben rendesen aludni. Nem pihentető annyira. Izomlázam múlóban, de még érzem kicsit a combom. Érdekes lesz a vasárnapi futás... :).
Bakker... Néha a koreaiakat nem értem. Mi a túróért néznek filmet, ha közben a smart-phone-jukat böngészik?Egyikre sem tudnak rendesen figyelni...

Most reggel nem futottam, úgy éreztem, kell egy kicsit pihenni. Most meló, hazautam előtt le kell bonyolítanunk pár kísérletet. Szombaton evezés, vasárnap az utolsó félmaraton hazautam előtt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése