2013. július 29., hétfő

'A ramenező"

A kajálda, ahol a legfinomnabb rament lehet kapni! Néha eszünk itt osztálytársakkal... Kimcsifogyasztás korlátlan illetve nagyon kedvesek velünk. Mást is lehet itt enni, nemcsak rament. Pl sundae, tteokbokkli, bibimpap, dumpling stb.  De a ramenjük, az nagyon jó! :) Én pedig tudok fura fejeket vágni.
Az a bizonyos ramen... osztálytársnőmé dumplingos (a közelebbi), enyém a tojásos (távolabbi). Csak a levest ettem meg most, tésztát nem. Nem volt a tésztára gusztusom, de a "levet" szeretem.
Mégsem megyek paradicsomfesztiválra. Valamilyen késztetést érzek, hogy még egyszer tengerhez, hazautam előtt... Magam sem tudom, miért, de tengert akarok!!! Sajnos bizonyos okok (laboros áramszünet vasárnap... nemá...) miatt nem tudok kedvenc túracsoportom teljes hétvégés kirándulására (szomorú...), ígyhát Seokcho-ba megyek, eldöntöttem. Így is tenger lesz, kárpótlom magam, Seokcho-t, a keleti partokat pedig imádom :).
Amúgy meg:
Ezen kifeküdtem most! :). Ezek szerint nekem  is felforrt az agyvizem (mivel mást látok), de egy hét és irány haza!!! :)

2 megjegyzés:

  1. Seongnam-ban lakom (Bundang, ha ugy tetszik). A ramen hely a Gachon University (ahol dolgozom, van metromegalloja is, a Bundang Line-n) campusan van :) :)/

    VálaszTörlés