2013. július 7., vasárnap

Ismét a keleti partokon!

Most hétvégén volt ez a futás a keleti partokon, amit már április vége óta vártam. Mióta meghirdették futóklubomban, eldöntöttem: én ezt nem akarom kihagyni! Tudom, hóbortos vagyok, hogy ilyen messzire elmegyek futni, de akkor is.
Gangneungba mentünk, a Gyongpo tengerpartról indult a futás. Jó volt a társaság, sok jó fej embert ismertem meg. Az út hosszúra nyúlt, csúnyán bedugultunk párszor.... Állítólag egy másik sportesemény is volt Seokcho-ban (Nincs messze Gangneug-tól). Kaptam kölcsön könyvet egyik aranyos csajtól, azt olvasgattam.
Mivel Gangneung közel van Pyeongchang-hoz, olimpiai kultusz nagyon jelen volt, mivel 2018ban Pyeongchang-ban lesz a téli olimpia. Emlékszem, 2008-ban, mikor Szocsiban voltunk (2014, téli olimpia), akkor is ugyanezt tapasztaltuk.

Szóval nagy nehezen megérkeztünk. Klassz szállóban aludtunk, plazmatévével, légkondival, ráadásul tengerre nézett a szobánk. Először megeredt az eső, de később kitisztult az idő, kicsit pancsiztunk!!
A tenger nagyon tiszta volt, medúzák sem voltak jelen! Nem mehettünk be messzire. Hamar mélyült a víz... Éveztem a tengert, rengeteget ökörködtünk.


 A szállás teraszán :) Később elsétáltunk a verseny színhelyére, ami kb. 1 km-re vol a szállótól.
Ezek a koreai lámpadíszek annyira jók!
A finisnél pózoltunk :).
 Delfinszobor, olyan cuki!
Ezek a fahidak is tetszettek!

Később kajáltunk... A másnapi futás miatt nem mertem sokat enni, mivel nem akartam rosszul lenni.

 Este a fiúk beszereztek egy csomó tűzijátékot, csillagszórót, és élveztük az estét a szálló előtt, a homokban.
 Mályvacukrot is sütöttünk :).
Plussz fellőttük a rakétákat is! Érdekes, Korában a petárdák, tűzijátékok, rakéták nem tiltottak. Nálunk, otthon Szilveszert, újévet leszámítva szigorúan büntetik. A kutyusok miatt egyetértek, mivel mind Bobinak, mint Foltinak kínszenvedés volt a szilveszter... (adtunk nekik nyugtatót, illetve pincébe zártuk őket) De láttunk már számos menekülő kutyát a határban újév utáni napokban, Illetve sok balesetet okozhatnak. De mi biztonsággal kezeltük őket, meg kutyák sem voltak jelen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése