2013. július 14., vasárnap

Álkastély és cseppkőbarlang

Szóval a szombati nap is nagyon jól sikerült. Mivel szakadt reggel az eső, kicsit félve indultam el. Eredetileg az volt a terv, hogy a Hantan -folyón fogunk raftingolni, de állítólag az a folyó túlzottan meg volt áradva. Ígyhát Danyangba mentünk (Sobaeksan és Woraksan!). Raftingolás sem maradt ki, de előtte egy kastélyhoz mentünk. Nem értettem, hogy ezt a kastélyt valami kosztümös film díszletekét építették-e fel, vagy épp felújítottak egy régi objektumot. De azt tudom, forgattak itt történelmi filmet (filmeket, vagy épp sorozatot). Annyi biztos: Elcsodálkoztam, mikor kiderült: A kőszörny nem kőből van, hanem hungarocellből...
Érdekes lepke
 Amúgy szépen megcsinálták ezt a kastélyt :)
 Ezek a hatalmas ecsetek tetszettek! Kell nekem!!! :)

 Ez a kör alakú ajtó is nagyon király! :)
 Volt egy cseppkőbarlang a kastálynál. Nem volt túl nagy, de láttunk pár szép cseppkövet.

 Sisakot tettünk, hasonlóan, mint a Gossi cave esetén. Ugyanis bizonyos szakaszokat főállású törpékre terveztek-guggolva tudtunk csak közlekedni. Néha röhögtünk, ha valakinek a sisakja nekicsapódott a köveknek... :) . Egyébként kellemes hőmérséklet volt a barlangban :).
 Gülüszemű eb :).
 Ezek után felmentünk egy régi erődítményhez. Hát, folytunk az izzadságban, mire fölértünk, annyira fülledt idő volt aznap! Gyógynövény (útilapura emlékeztetett engem)-állítólag emésztési problémákra hasznos.

 Nagyon szép, Angliára vagy Írországra emlékeztető látkép :).
 Elég gyorsan leértünk, kilátás a falura.
Szóval örültem, hogy nem mondtam le a kirándulást, mivel rossz időt mondtak mára. De szerencsére senki sem, sok ismerős/haver jött :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése