2010. december 22., szerda

Karácsony lesz...

Ajándékokat kéne venni... gondoltam ma, mivel kollégák, szobatársak tényleg megérdemelnek valami kis figyelmességet. Tehát az utam a laborból az kinti boltba vezetett, ahol vettem tollakat, illetve kis, mobilra akasztható figurákat. Nem nagy dologok, de mégis. Meg persze csokit:). Majd nagy bőszen csomagoltam, egyik kolléganőm már megérkezett, tehát szinte asztal alá bújva gyártottam a csomagokat.
Hangullal, angolul, néha magyarul is ráírtam, hogy kellemes karácsonyi ünnepeket:). Ugyanis többen kérdeztek tőlem magyar szavakat. Tegnap pl. olvastam a híreket magyarul, és egyik kollégám odajött, és próbálta olvasni, de rájött, mennyire nehéz a drága anyanyelvem:).
Persze, akiknek eddig átadtam, örültek. Sőt kolléganőm elrohant a boltban és átnyújtott egy kis csomagot:). Amiben egy pár alvózokni volt:). Kissé meghatódtam, de annyira sokat számolnak ezek a kis dolgok is:).

A képen a bal oldali csomagot egyik szobatársam fogja kapni. A jobboldaliban van az a bizonyos zokni:).
Holnap karácsonyi buli:)))! Várom már! Az ünnepek el fognak telni, honvágyam kezd elmúlni. Ugyanis tegnap egyik egyik kedves otthoni barátomtól kaptam online képeslapot. Én is lelkes képeslap-küldésbe kezdtem, és reggelre jött is pár válaszlevelem:), aminek nagyon örültem. Valahogy jól estek otthoni haverjaim üzenetei, nem tudom elmondani, miért.
Ajándékokat meg majd odaadom, ha hazamegek:).
Csak van egy nagy bánatom: A Skype műszaki hiba miatt nem megy! Imádkozom, hogy karácsonyra javuljon meg... Valami műszaki hiba van a központtal, emiatt nem tud senki belépni. Nagyon remélem, hogy az ünnepekre helyre jön...
Na estére rendbe jött a kommunikációs csatorna!! Miért pont megint legnagyobb hidegben kell elromlania a fűtésnemk a laborban????? Nincs igazság!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése