2010. december 24., péntek

Egy "kissé" rendhagyó szenteste

A Megváltó születésnapja alkalmából elmentem Itawonra, ugyanis az egyik túracsoport tagjainak karácsonyi bulit szerveztek!!! Előtte megpillantottam Yaksunál, az aluljáróban egy butikot. Találtam egy pulcsit, ami megtetszett, nem hagytam ki:).
SzóvalItaewonon egyik barátőmmel, Helennel találkoztunk(előző nap lefixáltuk), aki koreai, informatikát tanít. Nagy világjáró, körbejártuk kissé Itaewont (ha több időm lesz, és kijutok oda, bemutatom, klassz hely), megmutatta nekem az európai kajáldákat. Majd beültünk egy kávézóba teázni, ahol eldumáltunk kicsit a kinti életről, melónkról.
Sietnünk kellett, hétre oda kellett érnünk. Még nem voltak készen, léggömböket raktunk a plafonra (felragasztottuk). Azaz felpumpáltuk, és felragsztottuk. (nem héliumosak, csaltunk picit :P) A buli egyik haverom, Jinsu hozzátartozójának éttermében volt megtartva. Egy csomó ismerős volt, annyira örültem nekik!!! A rég nem látottaknak főleg! De újak is jöttek bőven:)



Sandy csak kis időre ugrott be, hiszen hamarosn indul a gépe délre!!! Malajzába:). Hát kicsit irigylem, a meleg miatt. Ugyanis mínusz 10 alá ment jelenleg a hőmérő higanyszála...
Hamarosan szervírozták a kaját, büfé-szerűség volt, mindneki azt ehetett, amit akart, nagy volt a választék. Hát, halál a diétára :S. Ok, holnap folytatás, na jó, nem, de vigyázom pár napig a kajával, beszéltük egyik sráccal...

Mint láthatni, saláták, lasagna is volt, emr rizsgolyók, pipi, pitába tekert zöldséges pipi vagy boci, szendvicsfélék. Na és töménytelen koreai nasi... Piákat nem is említem, de a sangria(a spanyol gyümölcsbor, nem erős) nagyon jó volt. De a sört dobozokban hozták folyamatosan... Becsszó vigyáztam vele!!!A kaják utánpótlása is folyamatos volt:), hisz jöttek-mentek emberek, és gyorsan elnyelte a sok gyomor őket:)
Koncert is volt, egyik srác bandájával játszott, country-t, meg blues-t:). Közösen karácsonyi dalokat énekeltünk, annyira megvolt ahangulat: ) Élveztem, hiszen nagyon szeretem ezt a zenei vonalat. A diszkókat nagyon utálom, a tucctucc miatt, sosem voltam, na jó, egyszer-kétszer, de nem szerettem meg. De az ilyen koncertes (vagy karaokés) bulik nagyon bejönnek!!!
Karácsonyi dalokat is énekeltünk közösen:) Gitárkísérettel nagyon ott van:)))


Néhány bulis fotó, a koreai barátokkal, haverokkal (plusz az új ismerősök):

Az alábbi kishölgy egyik kedves barátnőm, Mia unokahúga:). Sokan akartak egy közös fotót vele, itt Harry kapta föl:) . Bájos kiscsaj:).
Búcsú:). Eric tartozéka a fejfedő, nélküle alig ugrott be, hogy ő az. Majdnem lenyúlta az én sapkámat is:). Kicsit vasutas-stílus, nem?
Klassz szentestém volt:). Tényleg élveztem, a klasszul sikerült vizsgáim csak fokozták az örömemet:)! Nem baj, hogy idén lemaradtam a bejgliről:) Ez az amerikai karácsony kárpótolt, és adott egyfajta hangulatot:))))
Hazafelé egy ismeretlen ember kellemes ünnepeket kívánt. A metróről leszállva vietnámi osztálytársaim integettek hasnló megjegyzésekkel:). Szóval valahogy más ez a karácsony, mint a többi. Mégis így máshogy is lehet az embernek szép ünnepe, nem? Persze abban szerencsém van, hogy sok sorstársam van. Meg helyiek is járnak túrázni. És sok emberrel összebarátkoztam.
Na ok, még egy fotó a (mű)fenyőről is:). Kellemes Ünnepeket valmennyi ismerősömnek!!!! Sok ajándékot, még több szeretet, nyugodt mézeskalács-és szaloncukor-ropogtatást mindenkinek! Szilveszterre meg kellemes bulit és gyors detoxot! :)))) Újévre meg sok sikert mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése