2014. szeptember 10., szerda

Udo-sziget



Udo egy kisebb sziget, Jeju mellett, ahová már régóta el akarok menni. Mivel ma Ilchul-bong felé tekertünk, volt rá esély, gondoltam, ha egyedül is, de szeretném megnézni. Olcsóbban megúsztuk így, mintha fizetett kirándulásra mentünk volna.
Reggel hárman korán indultunk. De különböző céllal. Egyik csaj föl akart menni az Ichul-bong-ra, a srác korán akart a szállásra érni, én pedig mint mondtam, Udo-ra akartam menni.
A tengerparti út szép volt :).
Csacsi :).

Tudom, sok k-pop rajongónak erről a 2NE1 dala jutna eszembe. Nekem egyből a Suburban Legend nótája, egyik nagy kedvencem jutott eszembe, azt dúdoltam épp a továbbiakban.
Ilchul-bong, a híres kráter
Én jelenleg nem mentem fel rá, hanem tekertem tovább a kikötőbe, ahol gyorsan megvettem a kompra a jegyem, ami perceken belül indult Udo-ra.
15 perces út után megérkeztünk :).
Ez a dekoráció tetszett :).
A békés egyesítést jelképezi ez a tehén a kikötőben.
Mentem tovább a tenger mellett :).
Ez a berni pásztor kutyus olyan édes volt, most láttam először ilyen kutyust Koreában :). Annyira örült neki, amikor megdögönyöztem a buksiját, legszívesebben vittem volna magammal, de az eredeti gazdája nem vette volna jó néven... Pedig állatkínzás a kutyát láncon tartani, ezt ezerszer elmondtam...



Egyik tengerpart
Hableány-szobor
Ezek a háromkerekű járgányok olyan viccesek, ilyent is lehetett bérelni :).
Husky az óljában, tengerparti háttérrel :)
Híres tengerparti szikla :)


Udo híres a földimogyoró termesztéséről.
Van Udo szigeten egy híres tengerpart, aminek a partját fehér kövek és lecsiszolt kagylómaradványok borítják. A banda tagjai ott fürödtek, én is csapódtam hozzájuk :)

A lecsiszolt kagylómaradványok :).



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése