2014. szeptember 1., hétfő

Tudom, nem sportoló...

...akinek ne lenne 1-1 kisebb-nagyobb sérülése. A talpam már mintha javult volna, de még futni nem tudok vele. Durva, hogy egy rossz mozdulat, amit az ember észre sem vesz, és püff neki... Ráadásul nagyon rossz helyen van az a bizonyos húzódás: pont a sarkamon, ahová rálépek. Nincs rajta semmi külsérelmi nyom, nincs sem feldagadva, bevérzés sem látszik rajta. Tornáztatom kicsit, meg masszírozom, az mintha segítene. Remélem, 1-2 napon belül képes leszek vele kocogni. Szerencsére most lesz Chuseok, amikor futás helyett bringázás lesz napirenden :). Ha most meggyógyulok, megfogadom, hogy a későbbi futásokon tényleg nem a jó időket fogom hajtani, hanem kényelmes tempóban fogok menni. Ahogy nekem jó, ha képes vagyok gyorsan menni, akkor gyorsan futok, ha nem, akkor kocogok :) :). Sokan kocognak, amúgy is :). A személyi rekordok meg jönnek, ha akarnak. Előbb utóbb remélem, azért összejön, ha nem görcsölök rá :). Most felpróbáltam a másik futócipőm, abban egyáltalán nem fáj a járás :). Lehet, akkor nincs komoly baj :). Inkább a gyomorrontás, ha választanom kéne a két rossz közül, azt gyorsabban kiheverem :) :).

Jó volt azért megtapasztalni, milyen egy futóversenyen helyezést elérni. Nem fogom ezeket hajtani, de azért örülök, hogy most nekem is sikerült. Tudom, a szerencsén is múlik, most épp gyengébb volt a  női mezőny, volt, hogy jobb időt mentem, de első 10ben sem voltam benne. Relatív dolog, de örülök neki :).
Amúgy elkezdődött a suli. Első nap elég kaka volt.  Elsőként, bal a tappancsom miatt voltam morcos. Aztán a hajam is szörnyű volt, újra meg kellett mosni. Ezek után  *******t kaptam a "szokásos dolgok" miatt... Be kellett volna már írnom rég az órám menetét az internetre, de bakker, nem jön be a munkahelyi gépemen az egyetem honlapja. Sajnos nehezen tudom kezelni ezeket a koreai honlapokat, azaz egyedül nem megy. A suli honlapja meg vagy bejön a gépeken, vagy nem, akiknél akar, azoknál betölti magát rendesen. De vannak olyan gépek is, amiken nem hajlandó indulni. Azok a szerencsétlen felhasználók pedig hiába bénáznak az Active X nevű szörnyűséggel, nem tudják behozni a szükséges dolgokat. Kicsit gáz, hogy ilyen.... Magyarázat: A koreai honlapok többsége Explorer alatt, illetve koreai operációs rendszerrel működik csak rendesen. Vagy még ott sem... A tanulmányi osztályon dolgozó fiatalok rendesek voltak, segítettek.Aztán egyik srácnak ütközött az órája az enyémmel, úgy, hogy az én kurzusomat is fel akarta venni (eredetileg nekem 1-3ig lett volna), de aztán megoldottuk, ami után megnyugodtam. Na, most kidühöngtem magam :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése