2014. szeptember 28., vasárnap

Chuncheonban :)

Jó kis kirándulás volt, Chuncheonba mindig is szívesen jövök vissza. Sajnos most elég hézagosan tudok írni, mivel a lakásban még nincsen bekötve a hálózat.
Szóval szombaton reggel indultam, és irány Sangbong megálló onnan a Chuncheonba menő vonat. Ez a kislány tündéri volt, ölembe ült. Nem is volt olyan hosszú annyira az út úgy, hogy sok kedves ismerősöm jött.
Itt már sokszor jártam, de mindig megéri visszatérni. Most a szurdokon keresztül mentünk föl, ami a könnyebb rész, és a sziklás-mászós részen mentünk le.




Még kevés őszi színt láttunk :).
Kutyusmutyus :)



Itt az emberek egymást próbálják meg "felnyomni", azaz a fekvőtámaszok továbbfejlesztett változatát gyakorolják :).




Jó kis kirándulás volt, gyorsan leértünk. Ezután elsétáltunk a kenuzós-részhez. Előtte pedig fotózkodtunk egy kilátó-részen, aminek az alja plexit-üvegből volt. Félelmetes volt a folyót látni alattunk, még ha stabilan álltunk azon az építményen. stabilan álltunk.



 A kenuzós részen vízi-fesztivál volt, és koncereteket is tartottak, amik szerencsére nem a szokásos k-pop koncertek, hanem gitározós bandák léptek főleg fel. Egy pasas nagyon jól lenyomta a Gangnam Style-t :) :). Emellett fellépett még több jó banda, többek közt egy punkos csajzenekar. Én nem kenuztam, de sajnos részem lett a vízből, még kenu nélkül is :(. Épp haverjaimhoz akartam odamenni, akik a folyóparton ültek a köveken, és véletlenül ráléptem egy csúszós kőre, így belecsúsztam a kicsit vízbe, gatyám vizes lett. Szerencsére volt nálam váltás-nadrág és zokni. Utólag már csak nevetek az egészen, de akkor ciki volt :).







A dakgalbizás sem maradt el, jót ettünk, páran egy korábbi vonattal leléptünk, mivel időben haza akartunk érni (nem sikerült olyan időben hazaérnem mint kéne, de sebaj :) )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése