2014. szeptember 13., szombat

ATV és rafting Cheorwon-ban

Most másodjára próbáltam ki az ATV-t. Vicces, még mindig félek ezektől a gépektől. Most sokkal gördülékenyebben mentek a dolgok, jobban tudtam kontrollálni a masinát. Lehet, hogy a gépek voltak könnyebbek vagy én voltam ügyesebb, ezt nem tudtam eldönteni. Vicces, Magyarországon haragudtam ezekre a négykerekű (és a terepjáró motorokra is) járgányokra, mivel gyakran a túrautakon mennek. Itt viszont csak kijelölt földutakon lehet velük menni, ami érthető: Túra-útvonalak itt ATV-vel meg crossmotorral nem járhatóak, tehát nem veszélyeztetik az ökoszisztémát :). Másodjára jobban tetszett az ATV-zés, bár a földes terep porzott rendesen a végére. Volt, aki egy gokart-szerű járgánnyal nyomta :) :)





Ez a gokart-szerű izé, amit nem én vezettem, csak haverommal pózolunk vele :)
Ezután irány a rafting cég, az evezőkért és biztonsági felszerelésért, majd a folyó a hatalmas gumicsónakokkal. Ide fényképezőgépet nem vittem, pedig érdemes lett volna, ha nem féltettem volna  a kütyüt a beázástól. Ugyanis gyönyörű helyeken mentünk, sziklák tényleg nagyon szépek voltak, és több húzósabb szakasz is volt a folyón, ami az igazi rafting fílingjét adta. Egyik helyen egy szikláról vízbe lehetett ugrani, de nem mertem megreszkírozni, lemásztam a szikláról, közben bevertem a bokámat :(. Kicsit tériszonyom van :( :(. Azért jó menet volt, élveztem, csak kevesellettem, amennyit mentünk. Mindenesetre kisikítottam magamat a vízitúra alatt a zúgóknál :).





Aratják a rizst, közeleg az ősz. Cheorwonba két hét múlva jövünk még, félmaratont futni :) :)





2 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Megint elolvastam a bejegyzéseid, amikről esetleg lemaradtam. ^^ Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudnál-e írni egy cikket arról, milyen Koreában az élet, megéri-e kint élni, dolgozni?
    Előre is köszönöm. c:

    VálaszTörlés
  2. Hello, egyszer majd megprobalom, bar szerintem eleg sok fejezetben taglaltam a kinti eletet (korabbi bejegyzesek) :) :). Orulok, hogy tetszenek az irasaim. Az, hogy megeri -e kinn dolgozni/tanulni, magatol az embertol is fugg, hogy mennyire alkalmazkodo, mit dolgozik/tanul. Meg persze a szerencsetol is, milyen suliba/munkahelyre kerult :) :).

    VálaszTörlés