2014. szeptember 30., kedd

Alakulnak a dolgok :)

Alakulnak a dolgok lakás terén :). Vettem fiókos szekrényt, még egy kell majd. Polcot vettem a piperecuccoknak. Mosógép is megvan, be is kötötték egyből, és hűtőt is vettem. Koreában tetszik, hogy mindent házhoz szállítanak nagyon gyorsan. A bútorszállító már az ígért öt óra előtt pár perccel ott volt, míg a mosógéppel és hűtővel is fél nyolcra megérkeztek, ahogy mondták. Igaz, nem kellett sokat menniük, mivel 5-10 percnyi sétára vannak a lakásomtól az üzletek.
Emellett levetettem az "oldschool" énemet, és megkötöttem a szerződést életem első okosmobiljára, amihez kaptam egy rózsaszín tokot ajándékba (höhö). Az eladó tudott angolul, és tisztán elmagyarázott mindent, ami a kütyüvel kapcsolatos, és megkötöttük a szerződést. A pasas kérdezte, először kötök-e szerződést kütyüre, igent mondtam. Amikor megkötöttük a szerződést, egy közös fotót is csinált velem :).
Még a hálózatot kell beköttetni, bár a laborban azt mondták, az okosmobil elég lesz, a laborban úgyis bármikor tudom használni  a netet. Barátaim szerint viszont érdemes beköttetni, mivel megfizethető. Most a laptop a laborban van, ha naplót írok, vagy ha magyarul kell valamit írnom, akkor azt használom. Pl. most, hogy naplót írok :). Még gondolkodom rajta. Emellett tűzhelyet is szeretnék, de nem találtam megfelelőt. Egyszer ennek is el kellett jönnie: Megvan az első önálló lakásom. Fura felnőttnek lenni. Tulajdonképpen egész jó ez az önállóság, de annak is örülök, hogy vannak emberek, akikhez tudok tanácsért fordulni: Pl. az indiai srácok. Szegényeket elég sokat bombáztam a kérdéseimmel az elmúlt pár hétben :) :). Hiába, én még csak kezdő vagyok, de meg kell tanulnom a dolgokat intézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése