2011. szeptember 29., csütörtök

Megint október :))) (azaz holnap)

Őszi színek kezdeményei a labor körül. Fúj a szél, 20 fok alatt van a hőmérséklet. Holnap-holnapután Muuidon leszek. Remélem, jó lesz :).
Bírom az egyik indiai osztálytársamat, ha koreaiul kérdezi meg, itt van-e Thana :D. Koreaiul válaszolok persze, és ez így vicces :D! Nem tudom, miért, vicces.
Most hétvégén utó-Bódvarákó lesz, ami sajnos nekem már kimarad. Pedig milyen jó is volt. Bódvarákót néha még emlegetni fogom. Jó is volt október elején lemenni a Rétre, túrázni. Háromszor voltam a Réten októberi hónapban. Először 2006ben (igen, amikor kezdő kolleszos voltam! :)) ), ami jó is volt, túra is. Bizonyos embereket leszámítva. 2008ban a második, de első napot elmosta az eső... Második nap viszont jól sikerült :). Aztán 2009ben, mikor még javában azt kerestem, hogyan tovább. Csak akkor este többen felöntöttek túlzottan a garatra, ez volt a gond. De volt tábortűz, gitározások, éneklések. Telihold! A falubeli néni sztrapacskát főzött a tiszteletünkre (némi anyagi szolgáltatás ellenében). Felmentünk az Esztramosra, tudtuk, hogy tilos, de jó volt. Elvadult szőlőt és körtét szedtünk és ettünk. És a "kispirossal" (mi vidékünkön "mocsári gyors", hallottam pár gúnynevét, de eredetileg BZMOT vasút) utaztunk, de jó volt.
A miskolci vasútállomás bisztrójában szoktunk egész klassz kaját szerezni. Amikor még jártak a fülkés vonatok, de király volt. Néha annyira visszamennék az ELTE-s időkbe. Átélni pár dolgot. Nem voltam egy menő csaj, sosem voltam az. A menőbb társasághoz látszólag nem akartam tartozni, de azért titkon vágyódtam rá. De azért voltak jó fej emberek, nem is kevesen. Nem, nem könnyű mindig, de vannak dolgok, amikért bánom, hogy nem lehet az élet időszalagját visszatekerni, mint egy magnó-vagy videókazettát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése