2011. február 8., kedd

Akkor most 26 vagy 27? Vannak, akik szerint 2 :))))

Holnap töltöm be a 26ot. Megint öregedtem egy évet, ami nem is baj, van elég. Nem vagyok olyan, aki panaszkodik, hogy elmegy a fiatalsága...
Amiről beszélni akarok: Ázsiában 1 évvel idősebbnek számítok, mivel a babáknak születésük után 100 nappal megülik a első szülinapjukat. Én 27nek számítanék itt, de nem nem érdekes, akkor is azt fogom mondani, ha kérdezik a koromat, hogy 26! Nekem nem tartottak szülinapot 100 naposan, tehát nem jogos. 25 évig az európai időszámítást használtam, ez most nem fog változni. Amúgy többször volt, hogy kérdezték a koromat, sőt volt, aki előbb mondta meg az életkorát, mint a nevét :D!
Egy jó van benne: ha hazautazom nyáron, akkor kapok egy ajándék évet! :)))) De akkor is, és 26 leszek, mondhat bárki bármit. Nem öregítem magam. Gyerekként sem szerettem, ha 11. szülinapom előtt fél évvel már 11-nek neveztek.... Meg mikor alig 14évesen, a kamaszkor küszöbén megkaptam: "te már felnőtt vagy". Akkor 30 évesen aggastyán leszek, na nemá!
Gimiben 15 évesen idősebbnek néztek: magas voltam már akkor is. Most fordítva van. Amúgy jólesik, ha azt mondják, fiatalabbnak látszom, 18-20 körülire tippelik a koromat. Többször hallottam ilyent, vonaton szóba elegyedtem még otthon egy nővel, mondtam, most leszek végzős az ELTE-n. Mire ő: "Azt hittem, elsőéves vagy, csakis azért, mert mondtad, egyetem". Végülis, nem sminkelem magam, túlsúlyom nincs, arcbőrömet sem rongáltam el nem alvással meg egyebekkel. Szóval 26 leszek, nem 27!!!!!!!
Amúgy most olyan klassz idő van, vicces, hogy a plusz 1-2 fokot melegnek érzem, ok, nem melegnek, de a -15 (néha -20) fokok után nagy csoda.

Szobatársaim annyira édesek :)))). Nem számoltam, hogy emlékeznek rá, régen mondtam nekik. Futás után egy csomag becsomagolt koreai sütivel -Koreában sokfélét lehet kapni, abból összeállítottak egy "tortát". Egy kettes számgyertyát tettek fel rá, biztos, mivel a koromat nem tudták pontosan :). Vicces volt kicsit így, de mondom, Elmondtam, 26 leszek most(holnap), és egyelőre ezt használom. Rég érzékenyültem el ennyire:))). Köszi, csajok !!! :))) Egy doboz vitamintablettát is kaptam, tehát nem leszek beteg, tuti! :))))
Persze ők is örültek karácsonykor annak a szerencse kabalának, amit adtam nekik. Kedves gimis ofőmtől vettem át ezt a dolgot. Ugyanis egyik diploma, másik TOEIC előtt áll. Ő érettségi előtt ugyancsak 1-1 kabalát adott a diákoknak, mármint az osztályomnak, ami érettségikor szerencsét hoz. Két medvét hoztam ki Szöulba, Dezsőt (őt barátomtól kaptam) és Lolkát (őt adta az osztályfőnököm), akik buzgón őrzik a kolesz szobánkat.
Rendes, kedves csajok, meséltem már róluk, csak én vagyok néha csendes, zárkózott, a jelenlegi meló- dolgoknak, meg család-hiánynak köszönhető.
Csak majd otthon, ha utólag megülik a szülinapomat, akkor a számgyertyát ki ne cseréljék 26-ról 62-re! Barátom szokása :D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése