2010. október 18., hétfő

Süt a Nap, és... be vagyok havazva

... kell: csütörtök, péntek negyedéves zh.
...írnom kell amit főnökömnek ígértem, remélem,a héten be tudom fejezni.

Szóval be vagyok havazva, de nagyon! Nem is tudom, mi lenne velem, ha nem sportolnék. Valószínűleg előbb szétesnék, mint a Beatles...
Tanulás esetén gyakori egyfajta "ördögi kör". Ami azt jelenti, hogy a diák nem tud koncentrálni. Rágcsál közben (ok, néha én is elrágtam egy-egy almát) folyamatosan, főleg egészségtelen dolgokat. És ezáltal kevébé tud figyelni. Aztán a pihenés sem épp pihentető: TV, játékprogram, olvasás (néha sajnos nekem is előjött az utóbbi főleg). Sajnos nem könnyű a vizsga-vagy zh periódus. DE annyál jobb, ha túléljük, nem?
Vicces, kb. 2-3 éve ilyenkor már örültem a közelgő őszi szünetnek, bár előtte volt pár zh készülés, miegymás. A túrának az otthon való pihenésnek, meg hogy kicsit behozhatom magam tanulás ügyében. Most meg csak a zh-ra való, ami megmaradt, őszi szünet nincs itt (igaz a 2-2 hónap rövidebb vizsgaidőszakkal összekötött nyári- téli vakáció nem is rossz -már akinek :) ). Meg még valami kellemes azért mégis: a túrázás, az ősz, a szép napok élvezése, ha túlestünk a mizériákon. :)

Nem panaszkodom, hisz élvezem a teendőket. Meg örülök a feladatnak, teendőknek. DE: Ilyenkor utálom a szép időt! De hétvégén remélem, lesz egy klassz kirándulás, túlesek a vizsgákon, ojje!!! Csak akkor ne merjen esni!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése