2010. október 6., szerda

Zh-t javítok...

Zh-t javítok. Főnököm letett elénk egy rahedli papírt, hogy korrigáljuk. Nagy meló (volt). Kicsit mulatságos, hogy egy-két éve még én írtam, és izgultam, hogy sikerül-e. Ismerem a diákok érzéseit, az izgalmat, feszültséget. Hogy idegesen, bizakodva, vagy kételkedve várják az eredményt. Tudom, milyen az öröm, vagy épp bánat, ha megtudják.
És most (valóban tavasszal), megismertem a másik oldalt is. Ugyanis főnököm ránk szokta bízni a javítást. Tudom, a diákok csak most objektumok, hisz nagy részüket nem is ismerem. Mégis. Néha, gimiben, egyetemen elképzeltem, mit éreznek a javítók... Eleinte mulatságos volt, élveztem, hogy "na szívtam én is régen, most más is", valahogy megnyugtatott a tudat, hogy nem vagyok egyedül. De aztán elfogott valami rossz érzés. Hisz csak most léptem át félig meddig a másik oldalra! Valójában most is írok néha zh-t. Erről jut eszemben, hamarosan negyedéves vizsgák!!! Nem baj, szerintem meg lehet csinálni! :)))

Amúgy a nap poénja: (Először azt hittem, komoly, de aztán fél órát röhögtem ezen)

FIGYELEM! Megjelent egy új vírus, amelynek neve: "munka".



Ha "munkát" kapsz valamelyik kollégádtól, vagy a főnöködtől, semmilyen körülmények között NE nyúlj hozzá! Ez a vírus teljesen megsemmisíti a magánéleted. Ha kapcsolatba kerülsz a vírussal, azonnal vedd a kabátod, szólj két barátodnak és menjetek egyenesen a legközelebbi kocsmába vírust irtani! Rendeljetek 3 italt, ismételjétek meg 4-szer, ezután majd tapasztalhatod, hogy a "munka" teljesen kitörlődött AZ agyadból.



Azonnal küldd el ezt a figyelmeztetést legalább 5 barátodnak!

Ha azt veszed észre, hogy nincs 5 barátod, akkor te már megfertőződtél a vírussal, és a "munka" irányítja AZ egész életed...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése