2010. október 31., vasárnap

Múlt héten Obongsan, most Dobongsan :).

Lehet, hogy emlékszik az olvasó Obongsanra, a hegyre, amit múlt héten néztem meg. Egyik haverom szerint nincs meg az öt csúcsa...
És ha már Halloween:

A candy-k is előkerültek, amik normál esetben nem szerepelnek az étrendemben. Vámpírfognak használták az amerikai candy-corn-t (amcsi cukor, tulajdonképpen cukorból meg ételfestékből álll). A nyalókák is szerephez jutottak. Nem utolsó sorban egy pókmintás fejkendő is!:)


Sajna a Dobongsanon lévő Obong sziklához most sem jutottunk fel: pedig király lett volna, a malacfül alakú sziklák annyira szépek messziről. Tényleg örültem, hogy találkoztam egy csomó ismerőssel, akikkel-más programok miatt - régen beszéltem, de az új emberek sem maradtak el. És a kellemes őszi levegőben is sokkal jobb volt gyalogolni! De most nem kapott el az eső.:)Sok ismerős, terep is ismerős, idő csodálatos. A házi készítésű barna rizses gimbapoknak (ugyanis egyik kedves imerősöm készítette és árulta őket) is nagy sikere lett. Jó kis üzletet lehet ilyennel csinálni :). Egyébként nekem is ízlett, megkóstoltam.

Bungert is láttunk menet közben, ami a koreai háború idején votl hasznos. Jelenleg ifjú párok erdei búvóhelyeként szolgál(hat):))).

Csak kicsit bosszús voltam, mikor egyik kollégám hívott, hogy segítsek nekik, és főnökömnek zh-t javítani... Rohantam is, a a Szöul északi részén lévő hegytől, a délen fekvő Seongnamba: másfél óra vonatút: három átszállás. De a szerelvények időben jöttek, hálisten :). Így szerencsésen megérkeztem, és nem késtem (sokat). Segíteni segítettem, amiben tudtam, de a zh-k nagyrésze koreaiul volt. Az elsősök között egyet találtam a kb. 20-30ból, aki angolul írta meg... Gáz, ugye? Főnököm jó fej volt, mivel rendelt nekünk kínai kaját, de akkor is, kicsit durci voltam, hogy vasárnap délután, mikor legkevésbé számolok ilyenre....
Egyik srác nemrég vett iPod-ot, ami itt most nagyon menő. Néha kissé nevetségesnek tartom, hogy egy embert sokak szerint az teszi naggyá, menővé, ha a legjobb kütyüi vannak. Azon hallgattunk zenét, főnököm is úgy mustrálta, mint egy kissrác. Egyszer beszéltek egy Jailbreak nevű bandáról. AC/DC-nek van olyan száma, azt hittem, AC/DC-ről van szó. Szabály szerint kiröhögtek... Ilyen korlátolt vagyok? Csodáloztam. De másnap egyik otthoni haverom megnyugtatott: a legtöbb ember is hasonlóan látja :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése