2010. október 20., szerda

Menza + vizsga

Bezárták nyáron a legnagyobb egyetemi menzát. Most szeptemberben egy új nyílt nyílt az egyetemen, kicsit drágább. De egész klassz kajákat ad, sokkal jobb szerintem, mint a mellette nyílt gyorskajálda. (Popeye -Louisana chicken, amcsimajmolós cucc) És sok egészséges dolgot adnak.
Csak a koreaiak úgy szeretik keverni a kajákat... Egy tányéron többféle kis adag cucc amit most ettem: spagetti, tejszínes gombás szósszal ( imádom), csípős rizs (megszerettem), zöldség (az abszolút kedvenc), meg sült virsli (azt annyira nem csípem, de nem rossz), plusz egy szelet francia fokhagymás kétszersült (vááá). Kicsit Európát koppintott stílus :). Komolyan, a koreaiak szeretik keverni a dolgokat. Érdekes, hogy nem keverodik meg a gyomrukban a sokféle kaja.. :) Ok, kicsit nemzetközi fíling :).
Meg ami miatt jó az új menza: isteni csirkesalátát lehet ott kapni, viszonylag olcsón, jó sok friss zöldséggel. :) A mustáros szósz is nyerő hozzá :). Ez most nálam a number one!
Na tanulni, hamarosan vizsga... Teljesen be vagyok csavarodva, bizonyította az is, hogy ebéd után majdnem nem vettem észre az ablaküveget (kolléganőmmel röhgtünk rajta egy nagyot)....Vizsgadrukk dolgozik, nem lehet leküzdeni. HAJRÁ!!!

Fejlemény: Egyik vizsgám egész jól sikerült. :) De az nem volt túl korrekt húzás a tanártól, hogy átbeszéltük. Csak elkeseríti az ember, tapasztalat, hogy ezt is elszúrta, azt is... Gimis tapasztalat. Tudom, ígyis-úgyis meg kell tudnunk, de akkor is... De attól még nem vagyok elégedetlen, sőt... Az a helyzet, hogy kissé teszt jellegű volt, amit mindig úúúútáltam, hosszú "ú" val. Féltem a túlzott részletkérdésektől
Na tanulás a holnapira... Alig várom a hétvégét!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése