2013. április 7., vasárnap

Napfelkelte Yeousu-ban

Kora reggel keltünk, a szél ellenére elindultunk a buddhista szentélyhez. Hideg, szeles hajnal volt, reszkettünk.. De a templomnál lévő emelkedő során bemelegedtünk, és élveztük a sétát. Sőt, a csúcsra is fölmentünk, ahol mindjárt nem fáztunk! :) Mivel már egyszer meséltem erről-két éve voltam itt, nem írok kisregényt. Másodjára is nagy élmény volt :).
Dereng...
Klassz kilátás :)
 Megérte várni, pedig már fáztunk...
 Mivel fújt a szél, a részletek fotózása nehéz volt..
 :)
 Helyi kimcsi...
 Reggel, visszatérve a  tengerparti szállásra, ismét fáztunk. Visszabújtunk kicsit a takarók alá, pihengettünk. Majd elkezdtük előkészíteni a reggelit. Jason, a konyhatündér! Annyira cuki kép :) :). "Ti már megjöttetek túrából?" "Igen, Jason, egy órája" hehehe
 Hajók. Szóval a reggelinél is volt némi kavarodás. Leírom, mivel még most is röhögök!! Jason észrevette, hogy hiányzik a szalonna, ami a burrito-ba kell. Ékes angolsággal nem túl hízelgő jelzőket mondott Warren-re. Aztán átcsörtetett a másik apartmanba, de kiderült, elhasználták az összes szalonnát. Addig mi egy csajjal elmosogattunk (volt pár gusztustalan cucc a fazekakban), és elkezdtük a tojást sütni. Volt némi disznóhús, azzal pótoltuk a szalonnát! :)
 Nooormális? Warren épp úszott egy jót. Azt mondta, meleg volt a tenger. De kjönni a tengerből?Az már más tészta! :)
"Szép jóreggelt" :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése