2013. február 4., hétfő

Még egy idézet

Sometimes things must change so you can change. Sometimes you must break a little so you can get a peek inside to see what an awesome powerhouse you are! Sometimes mistakes must be made, so wisdom can be earned! Sometimes you must overcome heartache so you can start to follow your heart.
( Karen Salmansohn)

Ez is tetszett: "A dolgoknak néha változniuk kell, hogy te is változhass. Néha kell egy kis csalódás, hogy rágyere mennyi energia és erő rejlik benned. Néha hibáznod kell, hogy rágyere a "bölcsességekre". Néha le kell küzdened némi szívfájdalmat, és hallgass az érzéseidre".

Most még elég sok dolgom van, de hétvégén, az ünnepek alatt irány a Hallasan! :) Jujj, komolyan mondom, örülök. Már elég sok nemzeti parkban jártam. Amik kivétel: Songnisan, Juwangsan, Dadohaesang illetve az új NP: Mundeungsan. De majd eljutok ezekbe is egyszer. Akárcsak oda, ami nagy álmom: Ulleungdo-ra (nyáron akarok odamenni). Nem verseny, de akkor is. Örülök, hogy a laborban elfogadják a túrázós énemet is. Csak hétvégén ne essen! (bár elvileg jó időt mondanak)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése