2012. március 18., vasárnap

Totemek és latyak

St. Patrick-day Koreában, gondolom, a nagyszámú helyi ír közösség behozta. Warren kérte, hogy ha lehet, vislejünk zöld ruhát. Először a zöld farmert akartam fölvenni, de gondoltam a tegnapi eső miatt, hogy sár lesz, és kevésbé féltős cuccot vettem föl. De a zöld póló és a zöld fejpánt nem maradt el. Elég sokat kellett várni a bandára, de végül mindenki jött.
Hosszabb buszozás után végre megérkeztünk Chukryeongsan hegy lábához. A Nap is kisütött közben. Rengeteg totemet faragtak az út mentén, Warren szerint a védelmet szolgálták, a rossz szellemektől -vagy épp emberektől.
Fallikus Gandalf XD.
Volt pár egyéb, fallikus tartalommal bíró faragvány XD.
Egyszer pulyka-rikoltásra emlékeztető hangokat hallottam, de nem hittem a fülemnek: A csatornából szólt. kiderült, nem pulykáktól származik a hang. Hanem a csatornában tanyázó brekiktől. Tavaszodik, a békák mozognak :). Ettünk valamit egy kisbolt pihenő-teraszán, mivel már elmúlt dél. Szép idő volt, van, aki már napozik XD.
Ezek után irány az erdő, ahol kellemes táborhely épült, egyes hangyás emberek már sátoroztak XD.
Katicás WC:
Olvadó jég :).

Árultak helyi vizet, aminek édeskés íze volt, kiderült, egy fából veszik...Egy kellemes "rekreációs" erdőben vezetett az utunk, játszottunk egy kicsit...
...de tényleg csak kicsit, mivel a sár miatt nehezen haladtunk. Elég lassan értünk fel a csúcsra, aminek nem a húzós terep volt az oka. A sár a kevésbé húzós terepet húzóssá tette...

Volt, aki lefelé elég szépen seggre ült-ráadásul fehér, hosszú felső volt szegényen... Lefelé menet gyorsabban haladtunk, mikor elértük a fenyőerdőt. A lehullott tűleveleken könnyebben lehetett menni. Amerikai mókusok ugrándoztak :).
Gyorsan leértünk, de a lassabb tagokra várni kellett.
Dísznövény XD.
Buszon hazafelé elaludtam. A banda nagy része indiai étterembe ment Itaewonra, de koszos gatyóban és bakancsban, ráadásul hullafáradtan semmi kedvem nem volt hozzá. Amúgy is, másnap korán kellett kelnem és indulnom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése