2010. szeptember 28., kedd

Hamarosan október!


Szeptember vége. Október pár napon belül. Egyik kedvenc hónapom. Talán iskolás koromben egy reflex miatt, hogy közeleg az őszi szünet? Vagy már unom a meleget, és örülök a kirándulóidőnek? Nem tudom megmondani, de talán mindegyik.
Végülis, van benne valami. Vége van a szeptemberi esőzéseknek, és már elmúltak a melegek. Vénasszonyok nyara. Ragyogó napos idő, amikor öröm kirándulni menni. Tanulmányaim is gördülékenyen mentek. És a legjobb túrák emlékei októberhez fűződnek! Bódvarákóra is le szoktunk menni, ELTE-s éveim alatt. Egyszer bár elmosta az eső, de általában ezek a hétvégék feltöltöttek, megnyugtattak.
Tavaly ilyenkor még nem tudtam, hol leszek egy év múlva... Hogy egyáltalán összejön-e a kijövet. Lediplomáztam, munkát kerestem, és valahogy nem bíztam benne, hogy fölvesznek Szöulba. Nagyon meglepődtem, mikor pár hét múlva összejött. De erről majd később mesélek.
Tény: Éljen az október (hamarosan :)), amikor csak lehet, ki a természetbe!!! Bár közeledenk a negyedéves zh-k, de akkor azt a hétvégét kihagyom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése