2010. szeptember 7., kedd

Új félév!!!

Már lassan 9 hónapja élek Koreában. Ok, nem Észak, hanem Dél Koreában. Itt tanulok, az első féléven már szerencsésen túlestem. Naplót eddig vezettem, de gondoltam, néha írogatok ide is... Nem gondoltam, hogy blogot fogok írni. De többen is kérték, csináljak.
A sulit szeretem, a laborban az emberek jó fejek, bár van néha macera, de akkor is, szeretek kinn.
Úgy néz ki, a nyár is hamarosan véget ér, már elmúltak az itt jellemző fülledt napok (remélem), nagy esőzések is mintha enyhülnének. A gingko levelek már szállingóznak lefelé, sőt, néhány "termést" is láttam már. Ami szerencsére még nincs erjedő stádiumban, akkor el tudom képzelni, milyen bűz lesz. Mármint hajdani növénytan-tanárom szerint. Állítólag csodálatos Koreában az ősz. Majd meglátom.
Imádok túrázni! Csodásak itt a hegyek!!!! Bár a múlt hétvégi túrámon (vasárnapi), végig vizes voltam, a nap elején az izzadság, a nap vége, a zuhé miatt. A nagy gyaloglás után olyan volt, mintha termálvízben sétálna az ember.

A kaja? Mióta kinn vagyok, kezdek megbarátkozni a csípős dolgokkal, pedig mikor kimentem, nagyon anti-csípőskaja elveket vallottam! A tengeri herkentyűket meg imádom!!!
Néha tehát írogatok ide is. De egyelőre szeretek kinn, nem bántam meg ezen döntésemet. Tavaly talán kb. ilyenkor hallottam erről a lehetőségről? Talán igen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése