2014. július 7., hétfő

Verseny előtti tengeri pancsolás

A hétvégén ismét futottunk :). Mivel tavaly olyan jó volt a tengerparti maraton, nagyon-nagyon vártam idén is. Tavaly azért is szerettem ezt a versenyt, mivel a futóklubban onnantól kezdve éreztem magam csapattagnak. Több ilyen tengerparti futóversenyre kéne szervezni csapatot, vagy legalább minden futóverseny után bele kéne menni a tengerbe :). Tudom, szép álom... Na mindegy.

Szombat reggel egyik futóklubos csajjal vonatoztunk Ichon-ra, elég gyorsan jöttek a szerelvények, időben ott voltunk. Egyik futóklubos srác hozott házi sütit, ami iszonyat finom volt. A szokásos teás müzlis-szeletet (?) is osztogatták. A buszon próbáltam kicsit aludni. A 3 órás utat 4 óra alatt tettük meg (elég jó teljesítmény), mivel Yonginnál elég durva dugók voltak. Két mosdószünet volt, a másodiknál már kijött rajtam a rendeskaja-hiány, emiatt vettem egy adag krumplit (főtt, pirított krumpli, az volt a leginkább rendeskaja-féleség).
 Mázlista...
 "Socitea"-őrület :).
 Volt, aki sikerrel elaludt.
  Pyeongchangban lesz a következő téli olimpia (2018)
 Szóval három előtt ott voltunk, kellően bonyolult check in után végre elfoglaltunk a szobákat. Elegáns helyen aludtunk, aminek medencéje is volt. Csak az volt a baj. hogy fizetni kellett volna érte plusszban (Magyarországon is vannak szálláshelyek, amikhez medence tartozik, vagy uszodával vannak összeköttetésben, és ott az uszoda használata benne van az árban, de mindegy). Kicsit húztam a számat, mikor láttam, hogy a tengerparthoz sokat kell menni, meg hogy másnap reggel 9kor gyülekező a szállás előtt (9:30kor kezdődik a verseny, és féltem, nem lesz idő bemelegíteni). De mikor láttam, hogy pont a cél (és a rajt) mellett lakunk, megnyugodtam. A tengernél több ismerős arccal találkoztunk, és hamarosan együtt pancsizott az egész banda. A tenger kicsit hullámzott, de nem volt vészes :). A vízi rendőrség rendesen ügyelt rá, ne menjünk messzire.
Először nem örültem, mivel a tenger távolinak látszott...
 ...de rájöttem, a starthoz/célhoz közel laktunk...
 Gyeongpo beach, egyik kedvenc tengerpart.
 Aztán kiderült, a szállásnak is van egy kapuja, ami a tengerhez vezet.





 Fiús csoportkép :)

Frizbizős :)


 Szkander :) :)

Ezek után irány vissza a szállásra, rendbe tenni magunkat, később pedig mentünk kajálni. Többen sorra rendelték a sört/sojut, de énnekem jelenleg a hátam közepére sem kellett a pia a másnapi verseny miatt, így egy nem ivós bandával lógtam.
A medence.
 "Kukucs!"
 "Hello, szomszéd" :) :)
 A delfin, még mindig :)
 Kutyusmutyus :)

 Kaja előtt :). Úgy pózolunk, mintha rendelni készülnénk (miután megtettük).

 Kilógtam lefotózni az alkonyban a tengert, mivel már zsibbadt a lábam a földön üléstől :)


 Aztán az ír barátnőmmel sétáltunk egyet, elmentünk ehhez a hídhoz. Ulleungdo előtt is láttam, de akkor reggel volt. Most viszont szépen kivilágították. Az egész tengerpartnak kellemes hangulata volt.
 
 Visszafelé belebotlottunk ismerős arcokba, akik szimplán a tengerpartra jöttek (nekik volt igazuk, de a verseny is jó volt :) :) ). Ezután irány a szállás felé. Ott láttuk ezt a szökőkutat is, nemrég készült.
 Kicsit még kinn lazultunk a tengernél, egyik pasas gitározott.

 De időben lefeküdtünk, mivel fáradt voltam kicsit. Elég ergyán aludtam...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése