2013. október 17., csütörtök

Csak úgy, megint PSY!

Most találtam ezt... Tudom, nem mai videó, de annyira bírom ezt az ürgét. Remélem, még hallunk majd róla!

Már sokkal jobban vagyok, de kicsit még be van dugulva az orrom. Fújom még, elég rendesen. Más is megfázott, allergiás, tehát hülyét kapok a szörcsögéstől, ami egész nap megy... Komolyan mondom, undorító. Mikor gyerek voltam, mindenki azt mondta, ha nem fújom ki rendesen az orrom, fülemre megy a genny, és középfülgyulladást fogok kapni... Volt középfülgyulladásom valaha (iskoláskorom és mandulaműtétem előtt minden s**rt elkaptam. Viszont 10 éves korom óta nem volt normális influenzám sem), és az egyik legrosszabb betegség, amin átestem! -legalábbis gyerekkori emlékeim szerint.

Közérzetem és koncentrációm még elég s**r/gány/ergya, de majd hétvégén megbütyköljük. Mindenki vizsgára készül körülöttem... (záróvizsga, ami én már rég túl vagyok, illetve midterm). Én pedig írom a disszertációmat, készülök az október végi prezire. Mivel okóber 29én és 30án Incheonba megyünk, ahol egy konferencia keretén belül én is előadást tartok. Szeretek beszélni, bár még mindig izgulok.
  Emellett totál be vagyok rezelve, mivel még mindig nem írtak ki infót a pontos időpontokról (szakdoga leadás, védés stb)... Utálom, hogy itt, Ázsiában az emberek a külsőségekre kínosan ügyelnek, de hogy mi van mögötte, az már más tészta. Állítólag a záróvizsgázók is egy héttel ezelőtt tudták meg, hogy most vizsgázniuk kell... (azért én valaha három héttel előtte már tudtam). Tudom, ELTE esetén sem volt minden tökéletes, de azért tudtunk már időben megtudtuk lényeget a szakdogáról, védésről, stb...

Szóval ez a szitu. Mellesleg bőrdzsekit hordok ismét... De ezt már mondtam... Tegnap este, Főnököm négyszemközt mondta, tanítsam be az egyik új diákot. Mivel nem találták a közös hangot a másik csajjal... Erre azt válaszoltam, meglepett a dolog, de ez egy vaskos hazugság volt... Részleteket nem említek. Az tuti, hogy februárig még itt vagyok, aztán lehet, tovább is, attól függ, mikor találok postdoc helyet. Mivel a "menni vagy maradni" dilemma esetén számos pro és kontra érvet hoztam fel, de ideiglenesen a "maradni" opció mellett teszem le a voksot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése