2012. november 25., vasárnap

Korea Folk Village

Már több tradícionális faluban jártam (Arari Village, Yangdong Village), de a Szöul melletti Korea Folk Village is gyönyörű volt. Péntek este barátaim meggyőztek,  (persze nem kellett sokat győzködni), menjünk el oda. Persze nekem is cseszte kicsit a csőröm, de ezt "benőtték a bokrok". Eddig. Gondoltam, nincs messze Szöultól (és Bundangtól), miért ne? Suwontól ingyenes busz jár arra. Mikor metróztam ki a találkozóhelyre, volt egy megrázó élményem. Egy idegbeteg csaj kiabált magába, illetve csapkodta földhöz a mobiltartóját. A mellettem ülő bácsival sokatmondó pillantást váltottunk.
 Sajnos a srácok elnézték az időpontot, így kicsit várni kellett, (kb. másfél órát) addig elbuszoztunk a Suwon-i erődhöz, és sétáltunk kicsit a környékén. Majd irány vissza, a "shuttle bus", azaz az ingyenes busz fél óra alatt kivitt minket az "faluhoz".

A képek "kölcsönkamerával" készültek, mivel mondtam, hogy gy...izé fáradt voltam (höhö, ez nem rám jellemző, de akkor is, rosszul mértem föl az akkum feltöltöttségét).

Persze az ökörködés az megy!!! Tudom, mindenhol... Kígyó vs. boxkesztyű... Jujj, de bírom ezeket az élethű kígyókat, de komolyan :) ! Kellene valami ürügy, hogy beszerezzek egyet! :). Amúgy a kép kicsit az osztálykirándulás fílingjét adja (Bár tudom, a mai tinik inkább  diszkóba vagy  kocsmába akarnak menni osztálykircsi címén...).
 Heheheh! Pózolunk a cirokkal :) :) :).
Amazing...
 "Beszóltál? Jóska gyerek, ne pofázzá'!!! Mindjá' jön a bézbózütő!!". Szóval hogy kicsit a tényekről is beszéljek. Bemutatták a régi mesterségeket, a régi falusi életet. Kisebb múzeumok is voltak. Rólam tudni kell, hogy imádok mindent, ami a "folk"-kal (gyakran öltözködm úgy), kézművességgel, népművészettel kapcsolatos. Persze egy csomó "fake" effektust tapasztaltam itt is, de ennek ellenére élveztem.
A múzeumben bemutatták a kimcsikészítést. "Látjátok, fiúk, ez a kimcsi!"
Erről már írtam régen... Próbálkozunk, próbálkozunk. "Én többet találtam be!!!" "Ugyan, Eva te közelebb álltál"
 Egy EXTRÉM RANDA falurész (amivel szerintem kikészítettem a srácokat...). Nem tudom, hogy került ide, de tény: Egy európai építmény nagyon szép tud lenni. Ha Koreában le akarják koppintani, akkor sajnos el kell mondanom: Giccses... :( Bocsi, Korea, ezért  a kijelentésért!
 A pink delfin hogy került ide?
 Csacsi... Meg ne harapj!!! :)
 Fiúk, ha nektek lehet két csajotok... (fejenként)
 ...akkor nekem is lehet két pasim!!!! "Na és, melyik a jobb?" "Nem tudtam választani közülük".
 "Halló"-költői kérdés, akkoriban létezett -e a távközlés ezen formája?
  Amazing...
 Tökök.
Hátkaparó fa, hehehe :).
 Sztárfotó :). Menő vigyor!!!!
 Jump!
Nekem nagyon tetszett. Bocsánat, hogy ilyen kevés szöveget írtam, de úgy éreztem, a képek most mindent elmondanak :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése