2012. november 15., csütörtök

Frost is coming

Gyógyulok, szerencsére :). Közérzetem már majdnem a régi (már nem vagyok a bányászvarangy segge alatt), de kicsit köhögök még.

 Dér a virágokon.. "Gyün a zimankó"-magyarosan kifejezve! Hullanak a levelek. Közeleg a tél :) Sokan az őszt és a telet a halállal azonosítják. Szerintem egyáltalán nem. Talán mivel hiszek kicsit a reikarnációba (tudom, a vadkeresztény csoportok megcsapnak), kicsit egy azt hiszem, az ősz és a tél egy új élet lehetőségét hordozza magában. Ezt szeretem Korában, hogy megvan a négy évszak. Rendes tavasz-nyár-ősz -tél. Télen meg lehet IGAZI havat látni, nincsenek plusz 10 fokok, mint néha otthon. (azaz hogy egyik héten -10, másik héten plusz 10 fok van, nem is lehet megszokni). Remélem, szép telünk lesz.

 A labor előtt még piroslanak a falevelek :).
 Laborba menet, a kolesz előtti önarckép.

Tegnap, mikor a kedvenc kolléganőmet (szomorú vagyok) búcsúztattuk, Főnökömmel és többiekkel a túlsúlyról (is) dumáltunk.
Főnököm: "Itt a tél, ilyenkor az ember könnyen szed föl némi túlsúlyt, mivel kevesebbet mozog"
Én: "Tudom, tapasztaltam a kutyáimon" -röhögés. Való igaz!!!Nyáron girhesek voltak (Főleg a Folti, de azért Bobi is), télen "tömöttebbek". 

Állítólag a Jirisan-on már havazott!! (Tudom, Warren, Winter hike forevör!) Holnap megyünk Muudio-ra "szigetelni". Majmolni kell Amerikát, ígyhát megüljük a hálaadást (amcsik is találnak pár jó ürügyet a zabálásra, de szerintem ez minden néppel így van). Már azért is megéri, ha látom Warrent vagy Jasont pulykának öltözve úszni... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése