2012. november 4., vasárnap

Byeongsangdo illetve a szállás

Egy gyönyörű buddhista templomhoz mentünk fel, néha kaptatós "hötyötyös" (ahogy régi barátaimmal neveztük) szakaszokon. A szentélynél két cuki, és extrém lusta fenevad nyújtotta a hasát (sapsali dog lehetett), hogy dögönyözzük meg őket. A khakiszilvákon más sárgállottak a gyümölcsök, a szentély falára akasztva szárították őket. Warren azt mondta, járt már itt, de akkor "nagy fene köd" volt (ahogy otthon mondani szokás), és nem látott semmi. Most viszont gyönyörű volt a kilátás.

Széradnak a khakiszilvák...
Érnek a khakiszilvák...


Kutyusmutyus :).
Warren: "De aztán nehogy túlmenjetek!!!"
 Fölmentünk a hegycsúcsra, ahol nagyban virágoztak az euáliák :). A buddhista szentélyben az ajuma azt mondta, húzós lesz a terep, de végül nem volt vele semmi gáz. Két szikla díszelgett a tetején, a kilátás szép volt...
 
Ezek után lemásztunk, és irány a szállás, ami a tengerparton volt, vulkanikus sziklák között. Elfoglaltuk a szobát, elég ko-edukáltan helyezkedtünk el. Ha a koreai koleszokban ezt látnák, szívbajt kapnának... 
Majd kimentünk megcsodálni a naplementét. Mi, csajok ugráltunk, míg a fiúk voltak olyan rendesek, hogy lefotóztak minket. (egyesek csatlakoztak hozzánk... )
Vacsira hamburgert gyártottunk, mármint Jason és Warren. Nagyon jó volt :). Rendben, a hagymát én tisztítottam, közben a srácok lelkesen szívattak... Kedvem lett volna az illető(k)höz hozzávágni egy darabot :).Csak viccelek!! Néhol tűzijátékokat lőttek föl. Szép este volt, de olyan hamar besötétedett :(.
 Warren, Jason meg pár "őrült" bementek a tengerbe lefagyasztani a lefagyasztani valót (azt mondták, nem volt hideg a víz). Jason hiányolt engem a vízből, én meg megfogadtam neki, tavasszal istenuccse belemegyek a tengerbe!!! :)
Korán feküdtünk a korai kelés miatt. Az éjszakánk enyhén szólva zavaros volt... A padlófűtést fölvitték szauna, vagy ha fokozni lehet, villanysütő üzemmódba, tehát izzadtunk rendesen. Emellett volt valaki, olyan őrületesen horkolt (Warren eléggé elvörösödött, mikor megjegyeztem ezt másnap reggel, höhöhöh), hogy elröhögtem magam. Nem voltam ezzel egyedül, szinte egyszerre kezdtünk többen is röhögni, mikor meghallottuk. Mellesleg pár agyament moszkitó is fülembe zümmögött...(engem nagyon szeretnek a moszkitók :( )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése