2011. július 9., szombat

Sportos szeminárium Pyeongchangban 3. egyben befejező rész

Az uncsi beszédek végre véget értek, amint a ppt-n megjelent, hogy BBQ parti (mivel egyik kivetítőn a prezi ment, másikon, az épp aktuális esemény), mindenki örömmel tapsolt XD.
Sétáltunk is oda, közben az indiakkal pózoltunk, és röhögtünk nagyokat.
Egy fedett rész alatt volt az egész "buli".
Húsféléket sütöttek, főtt-vagy sűlt disznó, salátával ettük, volt sör, bor, soju.
Tömd a majmot!!!

Kutya-stílus:D

A profok ilyen komolyak voltak XD!

Régen éreztem ilyen jól magam, megnyugodtam, a prezi miatti sokk is elmúlt. Sokkal pozitívabban láttam a világot. Ráadásul otthonról is jó híreket kaptam :).
Szegény gyesnyó, ennyi maradt belőle...

Pajeon is készül -egyik legjobb kaja. (tengeri herkentyűs-zöldhagymás palacsintatészta)

"Korean Godfather"

Egy kicsit sétáltunk, majd vissza a "konferencia" épületbe, ahol épp végeztek az aktuálisan bulizós srácok. Ugynais annak volt egy kis előadó terme, ahol a prezik mentek. Emellett egy színpados, bulizós rész, mint otthon a faluház, legalábbis arra emlékeztetett engem. Együtt a banda!

Volt némi játék, párban való dolog, Prabu-val, az egyik indiai sráccal lettem párban (akivel tényleg összebarátkoztunk), kaptunk egy termoszos bögrét. Aztán norebang, ezért is mindenki kapott ajándékot, én egy tusfürdőt, és valami testápoló krémet. Ennek örültem leginkább.
Volt sok jó produkció, egyik prof szájdobolt, egy prof-asszony meg valami svájci dalt énekelt, hatalmas sikerrel! És végül volt a fődíj, egy kávéfőző. Nem számoltam rá, de én kaptam. Pedig csak jól akartam magam érezni, semmi több. És végül túl jól sikerült XD. Mindegy, szereztem egyet a labornak. Koliba nem tudnám használni, egyelőre hazavitel is kizárva, marad a labor. A laborban tuti nagyobb hasznát veszik, mint én magam-gondoltam. Egy csomó potyapánzt is kaptunk a prezi miatt, meg a játék során, meg hogy időben ott voltunk az előadáson, nagyon jó fejek voltak!
Már álmos voltam, vittek vissza minket kocsival, mivel esett a fránya eső. A szobában új lakótársakat kaptam, mivel az előző csajok elmentek, akik másnap tartottak prezit, a Seoul Woman's University-ről. Több női egyetem található Szöulban, de szerintem a koedukált iskola jobb, bár ki tudja?
Elauldtam. Kyu-hwan küldött SMS-t, hogy tudom-e az indai srácok szobaszámát, (nem tudtam, sajnos), hívtak játszani, de elnézést kellett kérni, hogy bealudtam. A csajok készültek kicsit a másnapi prezire, de nem zavartak sokat.
Másnap eső szakadt, pakolás, teljes cuccal mentünk még utoljára a táborhelyre, szállóból kijelentkeztünk. Kyu-hwan is ma tartotta a prezit. Nagyon ügyes volt, bár ő is nagyon be volt rezelve :D, saját bevallása szerint -kevésbé látszott rajta, mint rajtam...

Már legtöbben rendes ruhában feszítettek:)
Akinek szerencséje lesz/volt:)

Aztán véget ért, utoljára megebédeltünk, de a tegnapi buli miatt ezt kihagytam, ráadásul bulgogis rizs volt (fúj), nem veszítettem sokat! Wonjuig elvittek minket kocsival, amiért köszönet! Wonjuból meg hamarosan indult busz Yatap-ra.
Te jó ég, karifát láttam a Wonju-i megállóban... Hogy a túróban nem tudták elvinni? Nem, csak nyáron irtózom a karácsonyfa látványától. Nem olyan durva a helyzet, de nem kedvelem annyira, otthon is fel szoktam háborodni, ha valahol karácsonyi dekorációt látok (néha már január közepe-vége felé is). Novemberben kezdek csak el megbarátkozni ezen dolgok látványával, akkor örülök is neki, de júliusban...

A busz Bundang felé hamarosan indult is, elég koszos volt, sokat veszegelt egy Wonju melletti városkában egy félbe hagyott épülő lakótelep mellett-nekem nagyon félbe hagyottnak tűnt. De legalább időben Yatapon volt, de a kávéfőzős dobozzal a kézben, hátizsákkal, és főleg a szükséghelyzet miatt az a három megálló is kínszenvedés volt. Nagyon elfáradtam, de érzem, megérte eljönni!

Több okból is:
- Kicsit visszaadta azt a "tábor-hangulatot", amit régen nem éreztem, mégha egy elegáns(abb) szállóban is aludtunk. Ha a turistaházban lett volna, akkor élveztem volna igazán, de a programok miatt mindenképp érvényes! Gyerekkoromban nem volt benne sok részem, de amikor volt, szerettem, hogy természetközelban vagyunk, sport, játék, miegymás miatt.
- A profoknak egy kicsit emberibb arcát is megláttam, hogy velünk együtt sportoltak, játszottak, Hogy ők is tudnak hülyéskedni, élvezni az életet.
- Sok jó fej emberrel találkoztam, új ismerősök.
-Sok sport, játék:).
Szóval nagyon örülök, remélem, jövőre is mehetek ide. Köszönöm a szervezőknek ezt a csodás 3 napot, meg minden szép dolgot, amit kaptam. Köszönöm főnökömnek is, hogy erre elküldött, lehetővé tette, hogy részt vegyek rajta! Ha még lesz fotó, mindenképp töltök fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése