2011. július 9., szombat

Pyeongchang

Már laborban vagyok. Mozgalmas 3 napon vagyok túl, sok klassz dolog történt, bár voltak olyan pillanatok is, amikről jobb nem beszélni. De úgy érzem, megérte elmenni. Túl fáradt vagyok ahhoz, hogy részletesen beszámoljak, inkább majd holnap, most csak halandzsa lenne belőle, annak meg nincs értelme. Lényeg, tanulságos volt, mivel most éreztem igazán: a profok is emberből vannak. Nagyon élveztem, hogy együtt fociztam, kosaraztam egy csomó komoly kutatóval, ahogy norebangoztak, énekeltek velünk. Sok kedves, rendes embert ismertem meg, több diákkal is összehaverkodtam. Rengeteg szép ajándékot kaptam, és nagyon jó volt az iszogatós-sütögetős buli is péntek este. Rengeteget sportoltunk, nevettünk. Örülök, hogy ott lehettem, még ha az égiek nem is voltak túlzottan kegyesek velünk. Én is csináltam fotókat, de ha kapok másoktól is- ígérték -akkor töltök fel!
Sportokról sajnos saját képeim nincsenek, mivel azokban inkább részt vettem XD.
De valahogy visszatérve kis ürességet érzek, mint általában egy több napos, jól sikerült kirándulás után. Biztos, a fáradság jele, de lehet, inkább az idegességé, a jövő és az azutáni hét miatt. A francia út plusz a konferencia, amiről már sokat meséltem. Amúgy főnököm tök jó fej: egy napot, vagy legalábbis egy délutánt az öt napos konferenciából városnézésre fogunk szánni XD! Kyu-hwan mondta hazafelé XD.
Na, várom, hogy megnyugtathassam a családot(Skype), hogy épségben megérkeztem, és húzok haza mosni, futni, és be az ágyba!
Amúgy Pyeongchangben lesz 2018-ban a téli olimpia. Korea már pályázott 2010-re is, ami köztudottan Kanadában volt, épp első érkezésemkor. 2014ben Szocsiban lesz, Oroszországban, ahová 2008 nyarán eljutottam. És 2018ra Koreának végre összejött a nyári olimpia (1988) után egy téli is :D!
Pyeongchang egyébként az Odaesan hegységnél található, szép turista-paradicsom, üdülőkkel, turistaházakkal, télen sípályákkal. Nagyon szép helyen van, kár, hogy a hegyekben nem tudtunk gyönyörködni. Na csók mindenkinek, holnap elmesélem az elmúlt 3 nap történetét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése