2011. július 10., vasárnap

Még pár fotó a szemináriumról-tényleg sportról

Ma véégre küldtek nekem fotókat Pyeongchangról-teszek is fel párat. 4 nap-el sem hiszem, 4 nap, és utazom. Lehet, hogy beszerzek 1-2 vízelszívó dobozt a koliba, szobatársamnak is van olyanja. Tudom, a szoba rendszeresen légkondicionálva, szellőztetve van-ezért is jó a kolesz, hogy nem az üres szobából megyek el. Jobb félni, mint megijedni :D!Tegnap istentisztelet során imádkoztak értem, jól esett. De előtte találkoztam két totál erőszakos God Mother-es térítővel-ezek BAROMI erőszakosak, tényleg nagy betűkkel, ha azt mondod nem érdekel, akkor sem koptatod le őket. Az ilyen erőszakos gyülekezetek az én meglátásom nem túl jók, ilyeneket jobb kerülni. Az ilyenekről gyanítom, szekták.
Rengeteget esik mostanság, már unom... UUUTÁLOM A MONSZUNT! De ezt nagy betűvel írom!!! Ma reggel elég gyüggyő voltam, kerestem az esernyőmet az asztalomon, aztán esett csak le, bakker, a folyosón van-tegnap este is esett :S, és ilyenkor a kolesz folyosólyán száradnak. Szobatársam nézhetett hangyásnak, vagy nagyon álmosnak (sztem az utóbbira nagyobb az esély, bár futottam is).

"Volt egyszer egy csapat" -ezt a musicalt pár hete néztem a youtube-n, szomorú a történet, de nagyon szép a zenéje. Ez az első nagy focimeccs után készült. Focizni nem tudok, de legalább futottam egy nagyot.
Kosárlabda! De régen játszottam! Nem felejtettem el!


Épp azon vagyok, hogy gólt rúgjak! Az ostobenkó arckifejezésért bocsi, de sztem minden focista ilyent vág, ha koncentrál...
Húú, ez is tetszik-épp elrúgtam a labdát egy foci és baseball szerű játék során. A két fotó akár két filmkocka is lehetne XD.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése