2011. július 16., szombat

Első francia napról

Fáradtak vagyunk. Főnököm is befutott, várost néztünk. Mozgalmas nap volt, és a továbbiak is azok lesznek, csak kicsit másképp. Na alszom egyet, majd beszámolok erről is :))). Egyelőre próbálok barátkozni azzal a ténnyel, nem Ázsiában vagyok. Párizs nagyon szép, egyszer már voltam, akkor is tetszett, most még inkább fel tudom fogni, hol tartózkodom jelenleg :)

Szóval még annyit, hogy reggel nagyon jól esett a friss levegő, végre nem az a fülledt koreai idő... Élveztem, bár a koreai módi szerint sortot-pólót húztam, kicsit rázott a hideg... Át is kellett öltöznöm városnézés előtt. Megszoktam a meleget, de számoltam az esetleges lehűléssel, fel tudtam öltözni. Főnököm is épségben megérkezett, együtt a banda. Kyu-hwan átjött abba a szobába, ahol én vagyok, és a galériahelyiséget is igénybe vette (mondtam felmegyek, de ő volt az erősebb!). Ez lesz, ha két felmászós- ágyas szobában lakó koleszos egy szobába kerül:).
De szerettem a szállást, csigalépcsőn kell felmenni, lift nincs, ami nekem nem baj, de 20 kilós csomaggal már nem tiltakoztam volna ellene. Főzéshez megvolt minden felszerelés, többször is főztünk. Vicces volt főnökömet látni, ahogy a ramennel bajlódik, vagy kéri, főzzük túl a tojást. Furcsának találta, hogy megeszem a lágytojást :). Egy nagyon édes macsek is lakott egy szinttel alattunk, aki főleg engem szeretett :).
Regisztráltunk a konferenciára, majd sétáltunk kicsit a városba, megkóstoltuk egy híres pékség termékeit. Guszta sütiket lehet kapni, szemnek is szépek, ízre? Hát, letesztelni nem tudom, de majd kóstolok egy-kettőt, ha lesz időm és inspirációm. Ebédhez kimcsit ettünk, de az ergya kimcsi volt. Főnököm szerint tök más hangulata van, hogy Európában eszünk kimcsit, mintha Koreában. Amit most ettünk, inkább paradicsomos káposzta. Szeretem a paradicsomos káposztát, de jelen esetben fúj... Croissant is valahogy jobban esik az eredeti hazájában, mint Szöulban mondjuk. Hideg van, azaz lehet, hidegfront, mivel fúj a szél, Esik néha, és nagyon jetlagem van...
Ez jó kép lett :)))


Ha már Eiffel-torony:). Sok színes bőrű pasas árulja a kicsinyített modelljét egy euróért, nagyon veszélyes, vigyázzatok velük!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése