2015. augusztus 28., péntek

Minden kezdet nehéz

Van ez a mondás, és  nagyon is igaz.
Höhöhö 

 Fostalicska hetem volt, elnézést a kifejezésért, de az volt. Egyrészt, nagyon megkínlódtam az időzónákkal (ez sosem lesz jobb, és visszautam előtt mindig félek ettől.). Mióta visszajöttem, nem alszom rendesen. Második éjjel ki kellett mennem futni, mivel annyira de annyira járt az agyam, hogy nem tudtam pihenni, és leszaladtam egy 14km-t. Amúgy is edzeni kell a maratonra. Laborban is sok volt a stressz most, de remélem, minden rendben lesz. Tegnap este 10ig dolgom volt, és utána mentem futni, mivel tudtam, nem fog menni az alvás. Nem állt be a rendszer, de remélem, a hétvégi kirándulás segíteni fog ebben, és már tudni fogok pihenni. Napközben használható voltam, érdekes módon (szükség is volt rá), de remélem, jövő héttől már a régi leszek :) :)..

Az éghajlat most elviselhetőbb, főleg este, már nincs az az őrülten fülledt idő, ami miatt a hazautam előtt szenvedtem. Lakásomban is sokkal kellemesebb a levegő. Kellett némi átmosás-szellőztetés, de úgy néz ki, túléltük ezt a nyarat. Jövő nyáron, amint megérzem a monszunos-fülledt idő legkisebb jelét is, megveszem a páraelszívó dobozokat, annyi szent (és mi lenne velem, ha egy trópusi monszunos országban élnék.... Nem tudom, azt bírnám-e, ha ezt a pár hét fülledt időt megérzem.).

Keddtől suli, nekem péntekenként van órám, már elkezdtem rá készülni. Most sem leszek szigorú majd, de igyekszem követelni. Az előző félév miatt bűntudatom van, mivel ügyesek voltak a diákok, de limit van az A-kon. Két diák között kellett választanom, az egyik srácnak nagy szüksége volt rá, és később kiderült, a másiknak is kellett volna. Úgy néz ki, megértette a problémát, mikor elmagyaráztam a dilemmát, de akkor is, sajnálom, hogy nem tudtam segíteni neki.

Amúgy a koreai viszályhelyzet megoldódott, nem lesz koreai háború. Bár ezt tudtam, és így félmaratont fogok csak futni jövő vasárnap, de majd tervezek a Chuncheon mellé meg egy teljeset később :). Még nem tudom, melyiket válasszam, de meglesz :) :). 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése